ŽENA OVAN: Impulsivna, buntovna, zabavna, prkosna – Žena u OVOM znaku je FATALNA po muški rod

ŽENA OVAN: Impulsivna, buntovna, zabavna, prkosna – Žena u OVOM znaku je FATALNA po muški rod

фебруар 24, 2018 Off By Altina

 

Žena čiji je horoskopski znak ovan često je optrećena kontrolom i ne shvata da ljudi oko nje moraju sami da nauče neke lekcije i da ne mora da bude umešana u sve. Treba li da pomenemo opet koliko može biti tvrdoglava? U stanju je da ide glavom kroz zid i ako jednom stvori svoje mišljenje i stav o nečemu, teško će ih promeniti. Voli da se svađa – ponekad iz čista mira, da pokaže svoju dominaciju. Ljudima ponekad deluje sarkastično, iritantno i  agresivno, a u kolekciji negativnih osobina imaju i ljubomoru, posebno kada su ljubavne veze u pitanju.

 

Ljubav

Što se ljubavi tiče,ovo je onaj tip devojaka  koje je veoma lako razumeti. Kod nje nema skrivenih karata, keca u rukavu i sličnih ljubavnih igara. Ona sa se emocijama ne igra. Veza na daljinu nije za nju, jer ceni fizičku bliskost sa partnerom. Osim toga, devojke u ovom znaku su ljubomorne i na velikim distancama ne funkcionišum jer nemaju stvari pod svojom kontrolom .

 

U ljubavi je vrlo strastvena. U ljubavnim igricama voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava kao predigru seksu. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovnice neretko je izazov. Kad je zaljubljena oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća podčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vredi.

 

Ako joj se muškarac sviđa, to će mu i reći ili staviti do znanja konkretnim flertom. Ako se upusti u vezu , verna je partneru do neba i podržava sve njegove  napore, čak i kada su pogrešni. Ponekad je u stanju čak i da krije mane svog partnera, radeći stvari umesto njega. Ona ima energije za dvoje, što ne ide u njenu korist i bude često iskorišćena od druge strane. Ako emocija nestane, sa će lakoćom preboleti raskid veze. Istina, devojka ovan u horoskopu je jaka i nezavisna, ali ne trpi pored sebe nekog slabića. Odgovara joj ambiciozan partner koji prati njene ideje i njen tempo, ali onaj koji će povremeno biti u stanju da uđe i u konflikt sa nojm i izbori se za svoj stav. Nikako ne voli ljubomorne tipove koji guše njenu slobodu.

 

Žena ovan jeste romantična i uživa u lepim stvarima. Ipak, ne gaji nerealana osećanja i neuzvraćena ljubav nije nešto sa čim će ona morati da se hvata u koštac. Osoba sa takvm sampouzadnjem i egom, nema vremena da pati zbog nemoguće ljubavi. Ako nešto ne ide, ona ne insistira – ide dalje! Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jeste. Među retkim je ženama koje mogu da odvoje ljubav i seks. Nekad joj je lakše da se izrazi seksualno nego emocionalno, te će želeti da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U seksu se oslikava njen avanturistički duh – obožava da isprobava nove poze i nova mesta za seks.

 

...nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4