ŽENA OVAN: Impulsivna, buntovna, zabavna, prkosna – Žena u OVOM znaku je FATALNA po muški rod

ŽENA OVAN: Impulsivna, buntovna, zabavna, prkosna – Žena u OVOM znaku je FATALNA po muški rod

24 фебруара, 2018 Off By tutuko

Impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna.

Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka – svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da pokrene ostalih 11 znakova.

 

I prva u zodijaku i posebna.Samostalna je i dovoljna sama sebi , ambiciozna, motivisana, puna energije, avanturista sa stavom i sekspilom. Nekima uzor, nekima iritantna, naporna i predmet za ogovaranje. Nisu svi u stanju da prate njihv tempo i aktvnost i to može izazvati i zlurade komentare, zavist i neshvatanja.No,koliko ljudi, toliko čudi.Uvek se raduje novim izazovima pa je tipična Ovnica ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi šta će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što prethodni završi do kraja.

 

Večiti je i nepokolebljivi optimisa, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna biti vrlo zaigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora. Znate onu upornu, ambicioznu devojku koja tera svoje, ide glavom kroz zid i nema dlake na jeziku – to je žena ovan. Jedna od njenih glavnih karakteristika je tvrdoglavost. U zavisnosti od toga kako kanališe tu energiju, to može prednost ili mana. Uglavnom, ovnovi znaju to da upotrebe u svoju korist. Ona je vrlo hrabra i  za razliku od riba u horokopu koju imaju tendenciju da beže od svojih problema, ova žena će se baz zaziranja suočiti sa njima. Za nju je to jedini način prevazilaženja prepreka, ma kakve one bile.

 

Žena ovan je nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Kao takva ona je često primer drugim ljudima oko nje. Ambiciozna je i motivisana i nikad joj nije dosadno. ONa uvek ima planove i ideje u glavi i ne zadržava se samo na maštanju, već se smelo upušta u realizaciju. A ako neko voli da se takmiči u svemu – onda je to ona! Ne voli da se bavi smicalicama i prevarama pri svemu tome. Voli da pobedi radi sebe, ali isto tako uživa kada je drugi gledaju kao pobednika. Uživa  kada zna da  je velika u tuđim očima.

Ona ništa ne sakriva. Što misli to i kaže. Što naumi, to uradi. Što vidiš to i dobiješ!  

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4