ŽENA OVAN: Impulsivna, buntovna, zabavna, prkosna – Žena u OVOM znaku je FATALNA po muški rod

ŽENA OVAN: Impulsivna, buntovna, zabavna, prkosna – Žena u OVOM znaku je FATALNA po muški rod

24 фебруара, 2018 Off By tutuko

A KAKVA JE U SEKSU?

Ako želite da znate kakva je žena ovan u krevetu, evo odgovora – dominantna. Njen libido je jak i voli da vodi igru , a sve zarad svoh zadovoljstava. Zna da uživa u seksu. Puna je samopouzdanja i zrači seksipilom, a posebno onda kada je zaljubljena. Ne pristaje da ostane u vezi sa muškarcem koji u krevetu ne zadovoljava njene apetite. Drugim rečima, noj je seks veoma važan! Na ovom polju, kao partneri, najbolje joj pariraju lavovi u horoskopu.  Ako ova devojka nešto želi da isproba i dobije od svog partnera, ona to traži bez oklevanja. Ako negde partner prekorači meru i nešto joj se dopadne u krevetu , staviće do znanja i to.Ona odvaja fizičko i emotivno zadovoljstvo i ponekad vođenje ljubavi sa njom može delovati hladno i bez osećanja.

Prijateljstvo

Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i haos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s Ovnicom često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za ceo život. Praktikuje da imati širok krug prijatelja jer konstantno menja interese i njen tempo ne mogu svi pratiti.

 

Karakteristika žene ovna u horoskopu je posvećenost porodici i prijateljima, ali i tu je ona opet centar sveta. Trudiće se oko njih samo da bi ostavila utisak i da bi impresionirala.  I dok će neuspelu ljubavnu vezu završiti po kratkom postupku, sa prijateljima i rodbinom se uvek trudi da zadrži dobre odnose i nađe kompromis. Ako je porodica ponosna na nju, njenom samopouzdanju nema granica. Voli svoje prijatelje, rado im pomaže, a ako je neko u stanju da organizuje žurku iznenađenja za prijateljciu, kolegu , rođaka – onda je to ona !

 

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumeju njenu izrazitu nezavisnost, a prijateljice zbog te njene osobine znaju da budu i ljubomorne na nju. Kad ide u večernji izlazak ne treba joj horda prijatelja već dvoje, troje bliskih osoba koje razmišljaju slično kao ona spremnih na ludi provod. Društvo Ovnice garantuje zabavu.

Karijera

Ovaj horoskopski znak je ambiciozan i vođa je, pa su takve i radne pozicije koje pripadnica ovog znaka bira. Ona voli da zapoveda, da bude šef, da bude glavna i da povlači sve konce. Ne podnosi lenjivce i pasivce.  Ponekad u tom svom nastupu i pretera.Karijera joj je veoma važna u životu. Ona nikada neće dozvoliti da finansijski zavisi od nekoga, i nije od onih žena koje će porodica i deca vezati za kuću. To ne znači da se ona neće ostvariti u ovim ulogama, već jednostavno ne vidi njih kao razlog da zapostavi svoju karijeru.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4