Veliki HOROSKOP SUDBINE: Kakvu karmu nosite i gde vas put vodi dalje?

Veliki HOROSKOP SUDBINE: Kakvu karmu nosite i gde vas put vodi dalje?

фебруар 24, 2019 Off By Altina

Karmički poziv morate da ispunite, kad tad: Znakovi da ste krenuli pogrešnim putem, pravo u propast! Škorpije imaju sposobnost da vide bitku između dobra i zla, svetla i tame, a upravo se tu za njih kriju najveća saznanja…

Život nije splet slučajnih okolnosti. Mnogo je složeniji, dublji i svrsishodniji. Svi se rađamo kako bismo ostvarili neku misiju, rasli i napredovali. O karmičkom pozivu mnogo otkriva i vaš horoskopski znak.

Ovan

U vašem životnom ugovoru sa svemirom stoji obaveza ličnog razvoja i upoznavanja samog sebe. Morate da istražite svoju ličnost, otkrijete svoj karakter, izraziti svoj identitet. Vaš put je put postizanja uspeha kroz snagu, samopouzdanje i nezavisnost jer vi niste rođeni da biste zavisili od drugih, već da biste ih nadahnjivali svojim primerom. Možda ste do sada već primetili kako mnogo lakše napredujete i ostvarujete planove kada delujete samostalno, kao i kada delujete u svrhu ličnog rasta. Ništa se u vašem životu neće značajnije pomeriti s mesta ili poboljšati dok stojite u nečijoj senci. Zastoji i frustracije se javljaju i kad predugo čekate nečije odobrenje ili sledite tuđa uputstva i pristajete na kompromise koji vas kompromituju. U vašem slučaju ne sme da bude ljudi i situacija koji dugotrajno ugrožavaju vaše samopoštovanje i osećaj lične moći. (NASTAVAK NA STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12