VODOLIJA – žena RATNICA koja se ničega NE PLAŠI! Sama se uvek izbori za svoju sreću!

VODOLIJA – žena RATNICA koja se ničega NE PLAŠI! Sama se uvek izbori za svoju sreću!

фебруар 24, 2019 Off By Altina

Žena Vodolija je neko ko se u potpunosti predaje muškarcu koji ume iskreno da voli i u takvom odnosu daje celu sebe. U poređenju sa drugim ženama, ona voli jače od svih ostalih zajedno.

Veoma je verna i odana iako joj se, zbog njene neodoljive prirode, na svakom ćošku pruža prilika da se okrene nekom drugom muškarcu. Ove žene su bukvalno rečeno magnet za muškarce i muške poglede. Ali ona nije neko ko će tu svoju privlačnost koristiti u smislu da menja muškarce, iako bi možda mnogi to jedva dočekali.

Zbog nje muškarci gube glavu, a ona sama je u stanju da voli ceo život samo jednog čoveka. Tom čoveku će biti verna i odana i ako se desi da bude nekada razočarana nikada to neće pokazati. Radije će sama sedite u tišini svoje sobe i nikome neće pokazati koliko joj je teško.

 

U životu se vodi svojim srcem, ali isto tako ume da sluša glas svog razuma. To obično radi onda kada je tužna i kada ne želi drugima da pokaže šta je boli, zašto pati. U takvim situacijama ume da bude odlična glumica, čak i u prijateljskim odnosima.

Ona daje sve od sebe i trudi se da usreći svoje prijatelje, ali kada shvati da neki od njih nisu bili vredni toga i da su je izdali, ona onda preuzima ulogu snažne žene i ne pokazuje nikome da je povređena. Možda se u njoj u tom trenutku sve lomi i kida, ali to niko u njenoj blizini neće primetiti. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2