PRSTEN koji izaberete otkriće koja je vaša najjača  OSOBINA. Jedan je znak da vam NIKO NE MOŽE ODOLETI!

PRSTEN koji izaberete otkriće koja je vaša najjača OSOBINA. Jedan je znak da vam NIKO NE MOŽE ODOLETI!

септембар 3, 2019 Off By Altina

PRSTEN koji izaberete otkriće vaše TAJNE MOĆI. Jedan je znak da vam NIKO NE MOŽE ODOLETI!
PRSTEN BROJ 1

Ako ste izabrali prsten pod brojem jedan, nema sumnje da ste vi osoba kojoj su emocije veoma važne u životu. Vi ste neko kome je bitnije ono što kaže vaše srce, nego vaš razum.
Prosto se vodite time i mislite da je najbolje kada slušate svoje srce, jer kada srce pogreši vi znate da je to uradilo upravo zbog ljubavi.
Vaša tajna moć se sastoji u tome što umete ludo da volite. Zbog ljubavi ste spremni da uradite baš sve. Vi ste osoba kojoj može da se veruje, jer svi vrlo dobro znaju da niste u stanju da nekome poželite zlo. U vašem srcu nema ni grama loših emocija i vi ste neko ko zaista nosi titulu dobrog čoveka.
Možete biti posni na sebe, jer za vas niko nema da kaže ništa ružno. Vi imate jedan tako divan karakter koji svima ume da se podvuče pod kožu.
Kada je reč o zavođenju, moramo reći da ste neko ko ume da dobije ono što želi, jer je vama nemoguće odoleti. Ono što je vaše branite životom, a ono što je tuđe nikada nećete poželeti i to je ono što je vaš najveći kvalitet.

PRSTEN BROJ 2
Vi ste jako inteligentna i mudra osoba. U životu ste imali puno problema i raznih iskustava, ali iz toga ste izašli samo jači i mudriji.

Vaša tajna moć leži u tome da ste jako intuitivna osoba i umete da čitate misli, pa vas niko ne može slagati ni prevariti. Jer vi u stvari uvek znate šta je prava istina. Veoma lako umete da čitate ljude i da shvatite ko je kakav i šta vam misli, jer imate veoma jako šesto čulo.
Čim nekoga upoznate vi možete da shvatite kakva je osoba i retko kada grešite u toj proceni, što je veoma važno. Ako budete slušali glas svog razuma, onda ćete uvek donositi prave odluke.
Samim tim, male su šanse da vas neko povredi i razočara. Kada neko laže, vi jednostavno to vidite na samom početku i zbog toga vas je teško prevariti. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2