Kako se svako od nas ponasa kada sazna da ga partner vara ,procitajte ovde?!

Kako se svako od nas ponasa kada sazna da ga partner vara ,procitajte ovde?!

3 септембра, 2019 Off By tutuko

Ovan

Ovnu su iskrenost i vernost najvažniji. Ko god povredi te dve temeljne vrednosti, može očekivati teške posledice. Ovan će nazvati vašu mamu, vašeg šefa ili objaviti na društvenim mrežama šta ste uradili. Ovan ce se direkno suociti i sa vama i sa tom trecom osobom.

Bik

Ako povredite Bika, oni će želeti da povredi vas. Želeće da patite. Dugo će vam pamtiti šta ste uradili. Ono što će oni učiniti ako saznaju za izdaju neće nastupiti odmah. Svoj nastup pripremaće neko vreme.

Blizanci

Sve što vam je vredno sklonite izvan dometa Blizanaca. Ako ih prevarite, uništiće vam sve što volite. Bukvalno. Toliko će se naljutiti da neće znati šta rade, a taj ispad besa trajaće neko vreme.

Rak

Ako se osećate loše zato što ste prevarili Raka, e pa – osećaćete se još gore. Od njih nemojte očekivati provale besa i bacanje stvari kao kod Blizanaca. Oni će vam nabijati osećaj krivice na najgori mogući način. Nemojte se iznenaditi ako kažu vašoj majci šta ste uradili i koliko su se razočarali u vas.

 

 

Lav

Ako prevarite Lava, računajte na to da će on sad imati svu kontrolu u svojim rukama. Naravno ako odluči da vam oprosti. Moraćete mu podnositi račun za svaki svoj korak jer vam više ne veruje. Ako želite da povratiti izgubljeno poverenje moraćete se dokazivati neko vreme.

Devica

Isprva će biti zbunjena i neko vreme će možda razmišljati da li je ona kriva za to. Ali kad shvati šta se dogodilo etiketirat će vas kao totalnog kretena i verovatno vam uzeti nešto što joj se sviđa. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2