NATALNA KARTA PRECIZNO OTKRIVA: Ovakav će biti VAŠ BRAK i BRAČNI PARTNER!

NATALNA KARTA PRECIZNO OTKRIVA: Ovakav će biti VAŠ BRAK i BRAČNI PARTNER!

март 8, 2018 Off By Altina

Polje braka u znaku Strelca

Nemirni ste i nestalne prirode, pa vam nikako ne odgovara previše miran tip partnera. Vama stalno trebaju uzbuđenja, igra i zavođenja kojima nema kraja. Polje braka u Strelcu pokazuje da vam najbolje odgovaraju temperamentne i pomalo pustolovne osobe. Treba vam neko sa kim ćete satima moći da pričate, a da jedno drugome ne dosadite. Padate na inteligentne osobe od kojih možete nešto da naučite i koji vam šire životne horizonte. Vaš partner biće osoba koja će biti i pomalo neuhvatljiva, ali to će samo golicati vašu maštu i želju za njim. Daće vam dovoljno slobode, ali ćete to isto morati da date i njemu. Vaš brak će biti dinamičan i pun uzbuđenja, oboje ćete se veseliti putovanjima i izlascima. Ljubomore neće ni biti, ali moraćete da poradite na emotivnoj strani vašeg odnosa, kako biste se oboje osećali dovoljno voljeno.

 

Polje braka u znaku Jarca

Vama treba neko ko je emotivan i ko može da pronikne u tajne vaše psihe. Teško otkrivate osećanja, često ste i previše oprezni u odabiru svog životnog saputnika, zbog čega možete da propustite neku dobru priliku. Privlače vas zrelost i iskustvo, tražite partnera jake i izgrađene ličnosti, nekog ko teži stvaranju porodice i kojoj je porodica centralno mesto u životu. Treba vam neko ko vam je jako sličan i ko teži stabilnom odnosu u kojem će biti puno međusobnog poverenja i iskrenosti. Vaše polje u Jarcu pokazuje da ćete naići na nekog ko je situiran, ko radi i jako je vredan. Partner će se brinuti o vama i osigurati vam sigurnu egzistenciju. Ali, panično se bojite nevere i prevare, pa možete partnera da mučite čestim proveravanjima njegovog kretanja. Opustite svoje emotivne kočnice, nemojte biti toliko u grču.

Polje braka u Vodoliji

Osoba koja bi bila vaš idealni partner je neko ko će vam istovremeno biti ljubavnik, ali i veliki prijatelj. Jako vam je bitna komunikacija u odnosu, čak i više od samog seksualnog slaganja ili strasti. U bračnom odnosu tražićete mnogo slobode i bežati od svakog ko deluje sputavajuće na vas. Privlače vas originalni tipovi ljudi, stoga je sigurno da se nećete vezati za nekog ko je predvidljiv ili previše kućni tip. Vama trebaju stalna uzbuđenja pa priželjkujete nekog s kime ćete u životu moći da uživate punim plućima. Druga strana mora da bude slobodoumnih vidika, modernih shvatanja i ko ne robuje pravilima. U očima drugih delovaćete kao skladan par, ali brak će vam biti pun uspona i padova, pa na dosadu sigurno nećete moći da se požalite.

Polje braka u znaku Riba

Kako ste po prirodi vrlo racionalni i analitični, potreban vam je emotivan i saosećajan partner koji će razumeti vaše česte promene raspoloženja, ali i neko ko će moći da trpi vašu sitničavu i kritičku prirodu. Iako vas privlače osobe koje su slične vama i koje su isto praktične i realne kao vi, vama ipak odgovara drugačiji tip partnera. Ako naiđete na nekog ko je romantičan, nežan i emotivan, to će biti pravi izbor za vas. Treba vam partner koji će umirujuće delovati na vašu nervoznu i nemirnu prirodu, i koji će se moći da se nosi sa vašim visokim zahtevima. Dotični će vas naučiti da se više opuštate i ne doživljavate život toliko ozbiljno. Takav emocionalni partner će vas smekšati i opustiti, pa ćete se manje brinuti o sitnicama i nebitnim stvarima.

Стране: 1 2 3 4