NATALNA KARTA PRECIZNO OTKRIVA: Ovakav će biti VAŠ BRAK i BRAČNI PARTNER!

NATALNA KARTA PRECIZNO OTKRIVA: Ovakav će biti VAŠ BRAK i BRAČNI PARTNER!

март 8, 2018 Off By Altina

Polje braka u znaku Lava

Vaš bračni partner biće veoma vesela, srdačna i topla osoba. Voleće da bude u centru pažnje i u vašem odnosu često će baš on biti ona jača strana. Moći ćete na njega uvek da se oslonite jer će vam pružati zaštitu i sigurnost. U vašem domu uvek će biti veselo, kuća puna gostiju, a vaš partner glavni zabavljač celog društva. Najviše će vas privući svojom iskrenošću i direktnim nastupom, dakle osobinama koje su kod vas visoko na ceni. Privlačnost će se dogoditi već prilikom prvog susreta, a upoznavanje teći spontano. Možda će vam ponekad smetati njegova egocentričnost, ali njegov neupitni šarm i osmeh uvek će vas razoružati. Imaćete pored sebe osobu koja će biti vaš čvrsti oslonac, rado će vas izvoditi i sa ponosom pokazivati u svom društvu i krugu rodbine.

 

Polje braka u znaku Device

Vas privlače stabilne i zrele osobe, pa će takve osobine imati i vaš bračni partner. Treba vam neko u koga možete da budete sigurni, ko je veran i pouzdan. Vaš partner biće organizovana, pedantna i praktična osoba. Vredno i puno će raditi i truditi se da vašoj porodici osigura koliko – toliko lagodan život. Ponekad će vam smetati njegovo cepidlačenje ili kriticizam, ali sa njim ćete uvek znati na čemu ste. U svakoj prilici dobićete mudar savet koji ćete moći i praktično da primenite. Pomoći će vam da život realnije sagledate, često spuštati sa oblaka na zemlju i vašim delovanjima dati praktično “odelo”. Znaće da se nosi i s vašim često nabujalim emocijama, savetuje vas i gura napred. Vi ćete njega omekšati, a on će vas učvrstiti.

 

Polje braka u znaku Vage

Strastveni ste i temperamentni, stoga vam odgovara miran i stabilan partner koji će moći da podnosi vaš buran karakter. Privući će vas svojom nežnom prirodom, popustljivošću i tolerancijom. Dotični će znati da usmeri vašu energiju, kako je ne biste rasipali na sve strane i kako biste je konstruktivno koristili. U vašem braku nikad neće biti dosadno – biće i svađa, ali partner je taj koji će najčešće prvi popustiti, a vama će to i te kako odgovarati. Oboje ćete voleti aktivan društveni život i provode, posete muzejima i pozorištima, a i zajednička letovanja ostajaće vam u lepom sećanju. Znaćete dobro da se zabavljate i lepo nadopunjujete. Vaš partner će biti fizički jako lep, što će vam goditi i ujedno imponovati.

 

Polje braka u znaku Škorpije

Potisnuto ste strastveni i erotični, stoga u vašem životu nema mesta za previše mlake i labave tipove ljudi. Vama odgovara neko ko je jednako strastven kao i vi, možda čak i više, kako se erotska vatra ne bi nikad ugasila. Treba vam partner koji će intuitivno čitati vaše namere, s kojim ćete se sporazumevati sa malo reči. Ali, računajte i na to da će vaš parter biti i dosta posesivna i ljubomorna osoba koja vam neće dati puno slobode. Prilično će vas kontrolisati i pratiti sve što radite, jer nikad neće u potpunosti biti siguran u vašu ljubav. Stoga ćete morati otvorenije da mu iskazujete svoja osećanja. Partner će biti i pomalo tajanstven, nikad nećete znati šta misli, ali baš će to biti ono što će vas magnetski privlačiti ka njemu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4