NATALNA KARTA PRECIZNO OTKRIVA: Ovakav će biti VAŠ BRAK i BRAČNI PARTNER!

NATALNA KARTA PRECIZNO OTKRIVA: Ovakav će biti VAŠ BRAK i BRAČNI PARTNER!

8 марта, 2018 Off By tutuko

Polje braka u znaku Bika

Vašoj strastvenoj, ali emocionalno potisnutoj prirodi, odgovaraće partner koji je istovremeno čvrst i nežan. Velike su šanse da upoznate nekog ko je pouzdan, ko će vam pružiti emotivnu i materijalnu sigurnost. Zdušno će se brinuti za porodicu, tako da ni vi, a ni vaša deca nećete biti uskraćeni ni za šta. Pored sebe imaćete nekoga ko će uživati u bračnom i porodičnom životu, dobroj hrani i dobroj kapljici.

Na njega ćete moći da se oslonite u svakom trenutku, a znaće i mudro da vas savetuje. Partner će biti praktičnog duha, racionalan i s obe noge čvrsto na zemlji. Na seksualnom planu ćete se odlično slagati i biti jedno drugome velika podrška. Kući će uvek dolaziti sa nekim malim poklonom, nekom sitnicom koja otkriva romantičara u njemu, ali i potrebu da vam na takav način pokaže koliko vas voli.

 

Polje braka u znaku Blizanaca

Nemirni ste i nikako vam ne odgovaraju previše ozbiljni i statični tipovi. Vaš partner će biti neko ko će deliti vašu energiju i entuzijazam. Privući će vas svojom elokvencijom i inteligencijom, i pružiće vam mnogo razonode i uzbuđenja jer ste osoba koja ne podnosi rutinu i dosadu. Odlično ćete se dopunjivati na planu komunikacije i imati srodnih tema za razgovor. Znaćete i da se dobro zabavljate, a kako ćete oboje voleti putovanja i to će često biti na listi vaših prioriteta. Vaš vas će partner će znati da vas nasmeje kad ste tužni. Trudiće se oko vas, i iako neće biti previše spretan u emotivnim iskazivanjima ljubavi, znaće da vam i na neke druge načine pokaže da mu je stalo do vas. Ponekad će biti pomalo detinjast i površan u nekim stvarima, ali njegov šarm će vas uvek razoružati.

 

Polje braka u znaku Raka

Vama u braku predstoji partner koji će biti jako emotivan i osetljiv, ali koji će istovremeno biti romantičan i nežan. Vašoj suzdržanoj i opreznoj prirodi odgovaraće partnerova osećajnost i toplina. Pomalo ste nesigurni i vrlo oprezni kod ljubavnih izbora, ali u susretu s njim, odmah ćete osetiti da je to ono pravo. Godiće vam njegova spremnost da vam u svakom trenutku pomogne, bilo savetom, moralno ili finansijski. Moći ćete da se oslonite jedno na drugo, a druga strana će uspešno izlaziti na kraj s vašim depresivnim raspoloženjima. Partner će biti vrlo gostoljubiv i druželjubiv, pa će vaša kuća uvek biti puna prijatelja i rodbine. Negovaće tradicionalne vrednosti, što će vama odgovarati. Zajedničkim snagama podizaćete svoju decu i biti jako kompatibilni roditelji.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4