LAV i DEVICA – MESEČNI HOROSKOP za MART 2919

LAV i DEVICA – MESEČNI HOROSKOP za MART 2919

март 1, 2019 Off By Altina

LAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Venera će na samom početku marta praviti kvadrat sa Uranom i navešće vas na pogrešan potez koji će dovesti do otkazivanja zaključenja jednog posla koji ste smatrali da ćete uspeti da dobijete. Nakon toga će Venera ući u znak Vodolije i vaše polje javnosti i partnerstva, što će vas usmeriti da se posvetite poboljšanju odnosa sa poslovnim partnerima i izbaciti vas u centar pažnje javnosti.

Merkur će krenuti retrogradno 5. marta u vašem polju platnog prometa i doneće vam zastoje i teškoće koje će vas primorati da prolongirate važne finansijske transakcije zbog čega ćete biti ograničenih sredstava. To će dovesti do sporijeg razvoja aktuelnih radnih zadataka. Ulazak Urana u znak Bika i vaše polje posla i karijere 6. marta, dodatno će iskomplikovati vaše poslovne planove koje ćete trebati da prilagođavate novim trendovima, novim metodama rada i tehnološkom i elektronskom progresu u poslovnom svetu.

Ako ste planirali da promenite posao ili započnete novi, imaćete dobar osećaj za odabiranje pravog trenutka za promenu, što će vam doneti stabilno radno mesto i pozicije.

Mars će praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj kako da poboljšate protok novca. Sredinom marta će vam retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiti da započnete jedan projekat koji će otkloniti zastoje i teškoće na polju finansija. Sunce i Merkur će praviti kvadrat ka Jupiteru, što vas upozorava da izbegavate poslovne i finansijske rizike i donosi vam teškoće u kreativnom radu. Gubici su mogući i ako se bavite zabavom i ugostiteljstvom. Kvadrat Venere sa Marsom doneće vam teškoće sa jednim poslovnim partnerom i negativnu reakciju javnosti i klijenata na vaše usluge i proizvode. Ulazak Venere u znak Riba 27. marta će vam doneti dobitke i poboljšaćete vaše finansijsko stanje.
Nezaposleni Lavovi će imati priliku da se zaposle u oblastima usluga, najviše kao operateri u korisničkim centrima, a zatim i kao serviseri i savetnici.  …NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4