BLIZANCI i RAK – MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

BLIZANCI i RAK – MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

март 1, 2019 Off By Altina

BLIZANCI

POSAO
Poslovne prognoze za mart 2019.

Dragi Blizanci,
Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i ulazi u znak Vodolije. Donosi vam neočekivane teškoće na polju finansija zbog loše planiranih i odrađenih delova jednog posla. Planovi u vezi saradnje sa inostranim partnerom će biti otežani. Vaš vladar Merkur kreće retrogradno 5. marta u vašem polju posla, zbog čega nije preporučljivo da započinjete nove poslovne poduhvate, nego da se posvetite dovršavanju svega što je zaostalo.

 

Najvažnija će biti reorganizacija dosadašnjeg načina poslovanja i prelazak na nove i brže tehnološke procese, što će vam omogućiti bolju produktivnost. Uran će ući u znak Bika dan kasnije, a kako je to vaše polje tajni, bićete primorani da poradite na bezbednosti, posebno elektronskoj, kako vaši planovi i poslovne tajne ne bi dospele u ruke konkurenciji.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom doneće vam uvide kako da se istaknete i probijete, što vam može doneti unapređenje na bolje radno mesto. U tu svrhu ćete dodatno intenzivirati svoje napore. Uspeh ćete postići u kreativnim poslovima, dizajnu, menadžmentu i finansijama. …NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6 7 8