VAGA i ŠKORPIJA – MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

VAGA i ŠKORPIJA – MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

1 марта, 2019 Off By tutuko

VAGA

Posao:

Drage Vage,
Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam neočekivane teškoće u završnoj fazi jednog posla čiji ćete rokove biti primorani da pomerite. To će vas koštati i umanjiće iznos zarade koju ste očekivali. Venera će nakon toga da uđe u znak Vodolije i vaše polje kreativnosti, što će vam dati nove ideje kako da nadoknadite izgubljeno kroz pokretanje jednog novog projekta. 5. marta će Merkur krenuti retrogradno u vašem polju usluga.

 

Doći će do loše koordinacije sa klijentima, vi sami ćete biti nedovoljno organizovati, pa nećete uspeti da sve obavite na vreme i da svima izađete u susret. Neki klijenti će vam otkazati usluge, a nekima ćete trebati da dorađujete propuste koji će nastati tokom ovog meseca. To će vam naneti dodatne gubitke i zbog toga ćete kasniti sa započinjanjem novih poslovnih obaveza. Uran će 6. marta ući u znak Bika i vaše polje platnog prometa. Kako biste uspeli da se izvučete iz nezgodne finansijske situacije i dugova, biće neophodno da započnete sa primenom novih metoda u prometu novca i da refinansirate dugovanja.

Najviše uspeha imaćete u poslovima koji su povezani sa građevinarstvom, energetskim resursima i industrijom. Sekstil Marsa sa Neptunom doneće vam dobar osećaj kakve akcije da preduzmete u cilju većeg obrta novca, što će vam doneti dobitke. Sve važne obaveze ćete uspeti da dovršite u roku u čemu ćete imati podršku Marsa koji će praviti trigon sa Saturnom i Plutonom.

 

Uspećete da se prilagodite raznim okolnostima i preprekama, čak i onim koje budu delovale komplikovano. Ulazak Sunca u znak Ovna 20. marta dovešće vas u centar pažnje javnosti i uvećaće vaš uticaj i popularnost. Kroz oblasti javnosti i sklapanje novog ugovora, ostvarićete uspon i dobitke na finansijskom polju.
Nezaposlene Vage će dobiti ponudu za zaposlenje na polju usluga koje su vezane za javnost, servisne i informativne usluge, a moguće je i zaposlenje u oblasti industrije.  ….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4