Kada vas ne želi kraj sebe: Ovan ignoriše, BIK čim SHVATI da vi niste ONA PRAVA, isključiće vas iz SVOG ŽIVOTA

Kada vas ne želi kraj sebe: Ovan ignoriše, BIK čim SHVATI da vi niste ONA PRAVA, isključiće vas iz SVOG ŽIVOTA

септембар 3, 2019 Off By Altina

Ukoliko niste sigurni da li vas želi kraj sebe ili ne, dovoljno je da pogledate koji je znak u horoskopu i da pronađete simptome njegove nezainteresovanosti.

OVAN

On posmatra druge žene, gleda TV, ne prati šta govorite. Ovnovi su poznati po tome što brzo nastave dalje ako nisu zainteresovani za vas. Primetićete da mu pogled šara, da su mu oči uprte ka zidu, hrani, satu, gledaće svuda, samo ne ka vama. On voli da je u poteri, a ako ne pojuri za vama, povucite se.

BIK

Pripadnici ovog znaka se brzo povuku ukoliko ne osećaju ništa prema vama. Oni žude za sigurnošću i pouzdanošću. Biku je potrebno nešto što će trajati, a čim shvate da vi niste Ona Prava, isključiće vas iz svog života. Onog trena kad primetite da njegovi odgovori postaju kratki i hladniji, vreme je da odete.

BLIZANCI

Izuzetno dvolične i neodlučne osobe, od žena će zahtevati da budu odlučne. Blizanci ne vole samoću, ali brzo se snađu i pronađu drugu osobu. Ako počne da se udaljava od vas i prestane da vas pita za mišljenje, vreme je da ugušite u sebi svaku nadu da će vaša ljubav biti srećna i uspešna.

 

 

 

 

RAK

Njihova osećanja je teško protumačiti jer, kada je najteže, oni se povuku u oklop i dignu barijere oko sebe. Rakovi žele da osete povezanost, a ako je nema onda postanu cinični i dižu gard. Žude za intimom, čak i u konverzaciji, tako da – ako počne sa vama da priča o vremenu i vodostaju, znajte da je vaša priča završena. Retko kada će Rak raskinuti vezu ili reći da ne oseća ništa prema vama, čekaće da to shvatite sami dok on čeka neku zanimljiviju osobu.

LAV

Lav želi da ga volite. Kupiće vam piće, zabaviće vas, vodiće vas na ples. Ipak, one sekunde kad prestane da vam se divi, brzo će preći na nekog drugog. Kada nije zainteresovan, Lavu luta pogled. Lako ćete uvideti da li mu je dosadno i da li obraća pažnju na vas.

DEVICA

Reč je o muškarcima istančanog ukusa, ali o muškarcima koji nerado pričaju i nerado otkrivaju da li im je stalo do vas ili ne. On će radije da ućuti. Tako da, ako se odjednom nađete u moru jezive tišine, znajte da je pripadnik ovog znaka digao ruke od vaše priče.

 

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2