Kada vas ne želi kraj sebe: Ovan ignoriše, BIK čim SHVATI da vi niste ONA PRAVA, isključiće vas iz SVOG ŽIVOTA

Kada vas ne želi kraj sebe: Ovan ignoriše, BIK čim SHVATI da vi niste ONA PRAVA, isključiće vas iz SVOG ŽIVOTA

септембар 3, 2019 Off By Altina

VAGA

Logično, Vage žele da ih balansirate, ali i obrnuto. Ako primete bilo kakav disbalans kod vas, otići će. Možda Vage ne vole obaveze i prilično su neodlučne, ali od svojih partnerki traže da budu suprotne tome. Kada prestane da vas pita za mišljenje znajte da vas je već prežalio.

 

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka umeju da budu prilično otrovni. Oni će vam reći pravo u oči sve, bez obzira na to gde ste i da li je neko u vašem okruženju. Ako nije zainteresovan, završiće sa tom pričom brzo i žestoko. Ukoliko i ne kaže jasno, pokazaće vam da je kraj – žustrim i sarkastičnim komentarima i potpunom, maltene vidljivom nezainteresovanošću.

 

STRELAC

Ako vam Strelac kaže da “treba da popričate” i prestane da se smeje i šali sa vama – znajte da je to to. On nije jedan od onih koji će trpeti kraj sebe osobu za koju nije 100% zagrejan, ali će vam to i otvoreno reći.

 

 

 

 

JARAC

Jarčevi su odgovorni, na njih se možete osloniti, ali znajte da onog trena kad počnu da vam pričaju o svom poslu ili o tome šta sve treba da urade sutra – više nisu toliko zainteresovani za vas. Ako je neka uteha, nije to do vas, oni su generalno fokusiraniji na to šta MORAJU da urade nego na ono što ŽELE da urade.

VODOLIJA

Kad nije zainteresovan za vas, muškarac rođen u znaju Vodolije svojim izgledom i ponašanjem će vrlo očigledno svima dati do znanja to. Kada je zainteresovan, daće sve od sebe da sazna sve o vama – ispitivaće vas, istraživaće, udubiće se u vaš život i osećanja. Ipak, ako do toga ne dolazi – vreme je da odete.

RIBE

Ribe su sanjari. Umeju da budu preveliki idealisti, ali vas nikada neće povrediti tako što će vam reći da nisu zainteresovani. Možda će čak i ubediti sebe da greše i da treba da se zainteresuju, kako vas ne bi povredili. Ipak, dok vi čekate da se Riba odluči oko toga da li vas želi ili ne… bolje je da jednostavno odete.

Стране: 1 2