Horoskop za vladavinu Device: Šta očekuje vaš znak u LJUBAVI, POSLU i ZDRAVLJU (do 23. Septembra 2019. godine)

Horoskop za vladavinu Device: Šta očekuje vaš znak u LJUBAVI, POSLU i ZDRAVLJU (do 23. Septembra 2019. godine)

септембар 2, 2019 Off By Altina

Škorpiju očekuje inspiracija u ljubavi, a Devicu čekaju lepe promene!

 

OVAN 

POSAO Mogući su ishitreni potezi, naročito ako u ovom periodu morate doneti važnu odluku. Neprijatna dešavanja u radnom okruženju zahtevaju od vas da prevaziđete sopstvena ograničenja i savladate nove načine funkcionisanja. Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, uprkos poteškoćama, otvaraju mogućnosti koje će vas ubuduće odvesti na sasvim novu putanju. Ako ovo savladate na početku perioda, nagrada stiže već do kraja meseca kada će se finansijska situacija bitno promeniti.

LjUBAV Očekuje vas velika dinamika na ovom polju. Ukoliko ste u vezi, ovo je vreme kada će romantično raspoloženje da rasplamsa svu maštu koju niste ni znali da imate u sebi. A ako ste sami, pred vama je mogućnost veze koja je na neki način tajna. Neka vas to ne obeshrabri, nakon problematičnog početka, odnos može prerasti u nešto trajno, potrebno je da s reči pređete na dela i tako pokažete da su vam namere ozbiljne.

ZDRAVLjE Nervoza.

 

BIK 

POSAO Sve se pokreće. Priliv energije, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ne znate gde ćete pre, sa svake strane se nižu dinamična dešavanja koja od vas traže potpuni fokus. Rado biste se povukli na neko vreme i predahnuli, ali, to je u ovom periodu nemoguće jer vam stižu novi direktori ili šefovi koji zadaju zadatke u okviru kojih vi imate važnu ulogu. Krajem perioda moguće je putovanje na kome vam se mogu poklopiti kockice pa da, bar na kratko, priuštite sebi mali predah i okrepljujući odmor.

LjUBAV Najviše vam prijaju neobavezna druženja s ljudima s kojima vas vezuje jedna zajednička osobina – beskrajni hedonizam. U tom ambijentu ljubavni plan trpi, kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe. Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu raspodelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno da protumači, a zatim i da povuće poteze koji će trajno narušiti ionako krhke odnose.

ZDRAVLjE Kontrolišite krvni pritisak. …..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4