LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 4. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 4. SEPTEMBAR 2019.godine

септембар 3, 2019 Off By Altina

OVAN

Vreme je da razmislite o tome kako da zaštitite sebe i svoje emocije. Ako ste u skorije vreme izašli iz nekog teškog perioda, dobro razmislite koje ste greške napravili, kako vam se ista stvar ne bi ponovila u budućnosti.

 

Održavati ravnotežu ponekad može prouzrokovati više štete nego koristi, te danas nemojte ništa forsirati. Pustite i prihvatite da život ponekad nije harmoničan i bez stresa, jer ćete tako daleko lakše izdržati iznenadne emotivne turbulencije.

BIK

Strast vas okružuje sa svih strana. Vi retko osećate ovakvu dubinu osećanja, ali danas će sve prštati. Zaljubljeni ste, raspevani i srećni. Osoba kraj vas će to primetiti i uživati sa vama. Ispred vas je pravi ljubavni dan. Uživajte!

 

Ovo je jedan od onih dana kada ćete biti na ivici da doživite nervni slom ili trijumfalno otkrovenje. Kako biste osigurali sebi pozitivan ishod nemojte biti previše ozbiljni danas. Intenzivna energija učiniće da se svi oko vas osećaju cvrkutavo, kao da je proleće. Jedan neoprezan pokret može izazvati katastrofu. Dajte sve od sebe da smirite tenziju umesto da dodajete ulje na vatru………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6