Duhovna životinja otkriva vaše KLJUČNE osobine: Snažni vuk pripada Lavu, a lukava mačka vezuje se za OVAJ ZNAK

Duhovna životinja otkriva vaše KLJUČNE osobine: Snažni vuk pripada Lavu, a lukava mačka vezuje se za OVAJ ZNAK

фебруар 17, 2018 Off By Altina

 

Jarac – sova

Znak Jarca u tarotu je predstavljen kartom vraga, koja poručuje da treba da naučimo da odustanemo, da pronađemo samopouzdanje i da krenemo dalje u ostvarenju svojih ciljeva. U brojnim mitologijama sove su prikazane kao mudra bića, poput Jarca. Poznate su po sposobnosti da u skoro svim situacijama mogu dati dobar savet utemeljen na njihovom velikom znanju i sposobnosti da ostanu hladne pod pritiskom.

Sova će pronaći tih i miran način da ostvari ono što želi i uglavnom joj ne treba tuđa pomoć jer duboko veruje u svoje kvalitete i sposobnosti. Ona je i noćno biće koje aktivnosti obavlja skriveno velom tame. Slično tome i Jarac skriva svoja osećanja.

 

Vodolija – jednorog

Znak Vodolije u tarotu je prikazan kartom zvezde, koja simbolizuje veru u ljude i mističnu nadu u budućnost. Jednorozi su bića obavijena mirom i nezavisnošću, što važi i za Vodoliju.

Ove divne životinje često su opisivane u mitovima i legendama, gde Vodolije i vole da „žive“. Vodolijama je stvaran život dosadan i jednoličan. U bajkama, po kojima su poznati, često piše da jednorozi brane ljude i pružaju im magičnu nadu čak i ako moraju umreti zbog toga.

 

Ribe – kameleon

Znak Ribe u tarotu je predstavljen kartom meseca, koja simboliše emociju, intuiciju i život vođen osećajima, a ne logikom. Zato je prikladna životinja za Ribe kameleon. Sposobnost da se kamufliraju i potpuno prilagode okolini je jedna od stvari koje ih povezuju s Ribama.

Ribe često menjaju svoju spoljašnost prilagođavajući se potrebama ili željama svojih bližnjih. Isto kao i kameleon, Ribe ovu sposobnost mogu iskoristiti kao odbrambeni mehanizam, kako bi sakrile svoju pravu narav.

Стране: 1 2 3 4