Duhovna životinja otkriva vaše KLJUČNE osobine: Snažni vuk pripada Lavu, a lukava mačka vezuje se za OVAJ ZNAK

Duhovna životinja otkriva vaše KLJUČNE osobine: Snažni vuk pripada Lavu, a lukava mačka vezuje se za OVAJ ZNAK

фебруар 17, 2018 Off By Altina

 

Bik – kornjača

Bik je najtvrdoglaviji od svih znakova. U tarotu je zastupljen kartom Hijerofanta koja predstavlja čovekov napredak kroz mnoge prepreke koje mu život stavlja na put. A život kornjače, koja je teška i spora, ali s izvrsnim veštinama za rešavanje problema, može se poistovetiti s tim putem. Njena sporost joj daje dovoljno vremena da razmisli kojim putem dalje.

Kornjačin metodološki pristup životu definitivno je u skladu s Bikom. On ne može brzo da promeni smer svog puta, ali će polako i stalno napredovati kroz život, trudeći se uvek da izabere najbolje. I kornjačin tvrd oklop predstavlja tvrdoglavost koja je jedna od najpoznatijih karakteristika Bika.

 

Blizanci – delfin

Znak Blizanaca u tarotu je prikazan kartom ljubavnika, koja pokazuje da ne mogu živeti bez duboke povezanosti s bližnjima. Ne vole da budu sami. Za ovaj znak izvrsna alternativna životinja je delfin. Oni su inteligentna stvorenja koja uvek traže nove mentalne podsticaje.

Blizanci i delfini su jako društveni i zabavni i uopšte omiljeni u društvu. Iako se delfini ne vežu za ceo život, teško da ćemo ih naći same, van svoje grupe. Razlog tome je što su oni jako ranjivi, a to odražava i emotivnu sliku Blizanaca.

 

Rak – pingvin

Znak Raka u tarotu je prikazan kartom kočije. Ona simbolizuje intuiciju kao vođstvo u pravom smeru i težnju za sigurnošću. Pingvini su poznati kao brižni roditelji, što je slično Rakovima koji su jako vezani za svoju porodicu.

Pingvini su idealna duhovna životinja za Raka zbog svojih životnih navika – prelaze dug put kroz najgore uslove kako bi stvorili nov dom i porodicu. To je znak velike energije i požrtvovanosti koja krasi i same Rakove.

 

Lav – vuk

Njega u tarotu predstavlja karta snage, koja objedinjuje fizičku, mentalnu i emotivnu jačinu. Prikladna alternativna životinja, u prirodi poznata po ovim karakteristikama, jeste vuk. On je jak, stabilan i moćan protivnik, jednako kao i kralj životinja lav.

Vukovi su društvena bića s velikim poštovanjem prema vođama, alfama svog čopora. U stalnom su pokretu i dobro su upoznati sa svim što ih okružuje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4