Duhovna životinja otkriva vaše KLJUČNE osobine: Snažni vuk pripada Lavu, a lukava mačka vezuje se za OVAJ ZNAK

Duhovna životinja otkriva vaše KLJUČNE osobine: Snažni vuk pripada Lavu, a lukava mačka vezuje se za OVAJ ZNAK

фебруар 17, 2018 Off By Altina

 

Devica – rakun

Znak Device je u tarotu prikazan kartom pustinjaka. Ova karta upozorava da u životu treba da se opustite, da usporite i usmerite se na ono što je bitno. Rakun je alternativa znaku Device budući da je jako znatiželjna i inteligentna životinja.

Fokusirani su na svoj cilj i jako zaposleni kako bi ga ostvarili. Iako rakuni imaju diskutabilne navike dok se hrane, njihovo čišćenje i pažnja koju usmeravaju na pranje šapa i krzna i te kako se može poistovetiti s opsednutošću čistoćom i urednošću koje imaju Device.

 

Vaga – vidra

Znak Vage u tarotu je prikazan kartom pravde, koja je na stalnoj vagi između želja i potreba, stavljajući sa strane svoje lične stavove, kako bi na kraju došla do pravednog rešenja. Alternativna duhovna životinja joj je vidra, koja žrtvuje samu sebe kako bi spasla svoje potomstvo.

Povezanost između vidre i Vage je i u tome što je ona presudna za održavanje određenih eko-sistema, jer njene brane osiguravaju balans u prirodi.

 

Škorpija – mačka

Škorpiju u tarotu predstavlja karta smrti ili transformacije, čija snaga leži u sposobnosti menjanja u skladu s potrebama. Alternativna životinja škorpiji je mačka, budući da su mačke i te kako poznate po svojoj promenljivoj ćudi.

One mogu biti zagonetne, nezainteresovane, intenzivne, ali nikad ne zaboravljaju ljubaznost ili uvredu koju su doživele. Mačke ne doživljavaju previše druga bića sve dok ne osete da su vas procenile i da ste vredni njihovog vremena. Isto kao i kod Škorpije – energije su im savršeno usklađene.

 

Strelac – papagaj

Predstavnik Strelca u tarotu je karta umerenosti. Strelci se lako prilagođavaju novim životnim uslovima i nekako uvek uspeju da pronađu izlaz iz teških situacija. Izvrsna alternativna duhovna životinja je papagaj.

Papagaj je jako šarmantan i poznat po svojoj lukavosti. Sposoban je da se prilagodi raznim životnim uslovima i okolini. To se nadovezuje i na potrebu Strelca za stalnim pokretom i slobodom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4