ŽENA DEVICA: NE POKUŠAVAJ da joj PODMEĆEŠ NOGU. Neće te zaobići, PREGAZIĆE TE!

ŽENA DEVICA: NE POKUŠAVAJ da joj PODMEĆEŠ NOGU. Neće te zaobići, PREGAZIĆE TE!

септембар 6, 2019 Off By Altina

Devica je neko ko će vam mnogo toga dopustiti u životu, ali vam sigurno neće dopustiti da narušavate njen mir. Ukoliko se pojavi neka osoba koja joj uliva nepoverenje i kvari joj raspoloženje, Devica će odmah reagovati i ono što je sigurno jeste da će je izbaciti iz svog života, i to bez povratka.


U životu joj je najbitniji mir i onaj ko to pokušava da pokvari, zaista nema mesta u njenom životu. Ona nikada neće sa namerom nekoga povrediti, pogotovo ako neko to nije zaslužio. Ona vodi računa o svojim rečima i svojim postupcima i zato traži poštovanje i od druge strane.


Ukoliko ste prema njoj dobri, ona će vam uzvratiti tu dobrotu i to duplo više. Ona ne voli suze na licu drugih ljudi i uvek je spremna da ih obriše, ali takođe ne želi suze ni na svome licu.


Device su poznate po tome da su duhovite, a nekada su čak i sarkastične. Jednu Devicu morate dobro poznavati da bi ste zapravo znali šta ona želi da kaže i šta je mislila.

 

Njena je reč uvek poslednja i uglavnom sarkastična i zato onaj ko ih razume, taj može i da ih shvati. Device su takođe poznate kao velike zavodnice i imaju veliku moć zavođenja. Svojim šarmom, gracioznošću i suptilnošću lako će vam se podvući pod kožu, a da to i ne primetite.

Zato ovaj znak Zodijaka veoma lako zavodi i veoma su sigurne i samouverene u tom poduhvatu. Kada zavedu partnera, onda su nežne i romantične, ali isto tako kada primete da partner u vezi vara, umeju da budu veoma gadne. Sigurno će se potruditi da prevara bivšeg partnera zaboli isto onoliko koliko je njih bolela.

One nikada ne varaju i zato nemaju milosti kada ih neko vara. One ne traže ni od koga da bude savršen, ali zato traže iskrenost i poštovanje. Da bi vas jedna Devica poštovala morate biti sa njom potpuno iskreni i otvoreni i morate pokazati poštovanje prema njenoj ličnosti. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2