“Žao mi je!” – Ako vam to kaže, verujte nam LAŽE! 6 stvari KOJE nam GOVORE muškarci KOJI VARAJU!

“Žao mi je!” – Ako vam to kaže, verujte nam LAŽE! 6 stvari KOJE nam GOVORE muškarci KOJI VARAJU!

март 8, 2018 Off By Altina

1. ‘Nisam te nameravao povrediti.’

Bol koju vam je naneo nije bila namerna? Itekako postoji namera u tajnim porukama i pozivima, skrivenim profilima na stranicama za upoznavanje, pomno planiranim skrivenim sastancima… Jedina namera koja nije postojala je ona da bude otkriven. Trebali biste mu reći kako vas nije briga za njegove namere i kako su one potpuno irelevantne, budući da je itekako bio svestan da bi vas varanje povredilo, a zbog toga je to i skrivao od vas. Nije vas nameravao povrijediti? Pa nije se nije ni potrudio , da ne dovede sebe u situaciju kojom bi vas povredio!

2. ‘Nisi imala sluha za moje potrebe.’

Ili drugim rečima, neko vreme nije zadovoljan zbog vašeg ponašanja. Uvođenjem u problem vas i vaših nedostataka samo želi skrenuti fokus sa stvarnog problema. Nije ni on savršen, ali to ne znači da ste iskoristili priliku da pronađete nekoga ko vam u tom trenu bolje odgovara. Ni u kom slučaju nemojte krivicu za preljubu svaljivati na sebe. U svakoj vezi postoje problemi, ali oni nestaju kada se na njima radi, a ne na način da jedan od partnera počinje varati.

 

 

3. ‘Potrebno mi je vrijeme da donesem odluku.’

Ne, njemu ne treba vreme da donese odluku i nipošto ne pristajte na ovu taktiku odugovlačenja. Ako se u datom trenutku nije u stanju izjasniti da ste vi ona koju želi, onda je pitanje koliko vas doista želi. Vi niste utešna nagrada, niti osoba koja bi se trebala s nekim takmičiti za njegovu naklonost i ljubav. Vi ste njegova devojka/verenica/supruga. Ako mu je potrebno vreme da bi spoznao da ste vi ona koju želi, onda je jedino što treba znati gde su vrata kroz koja će izaći iz vašeg stana i života. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2