SAZNAJTE ŠTA KRIJU: Vaga je tako slatka a ŠOKANTNA a bolje da ne znate o čemu Škorpija mašta

SAZNAJTE ŠTA KRIJU: Vaga je tako slatka a ŠOKANTNA a bolje da ne znate o čemu Škorpija mašta

9 марта, 2018 Off By tutuko

Bolje naučite na vreme, da ne bude posle “jao nisam znao”. Svaki horoskopski znak ima neke svoje bubice ali i “krupnije” stvari. Da ne biste bili iznenađeni nekim njihovim odlukama i ponašanjem, informišite se na vreme kako biste znali šta da očekujete. Ovo su najčešći načini na koje šokiraju horoskopski znaci:

OVAN

Šokira vas svojom brzopletošću, nestrpljivošću i prezirom prema bilo čijim savetima. Ako i uspe da izdrži dva minuta i sasluša te vaše “baljezgarije” o diplomatiji, opet će uraditi po svome. A tek poslovnim partnerima koji glume da su neke “face”, ima da saspe u lice sve što o njima misli, pa šta bude. Ako ste se “napirlitali” za večernji provod sa Ovnom, šokiraćete se kad vam otvori vrata u trenerci, sa šrafcigerom i osiguračima u jednoj, a pivom u drugoj ruci. Pa šta, nije smak sveta, stići ćete na tu premijeru.

BIK

Šokiraće vas svojim glavnim adutima – istrajnošću ili sporošću (zavisno od situacije) i upornošću ili tvrdoglavošću. Opet zavisi od situacije. Danima, pa i mesecima čekate na nešto što vam je obećao, jer kad se ulenji, teško ga je pokrenuti, a kad se “razvredni”, radi kao manijak. A tek kad vam u nekoj kafani otvori dušu i prizna da ste mu tiha patnja, ostaćete u šoku. Još ako radite u medijima ili nekim važnim institucijama, nema vam spasa, jer se Bik tada totalno raspameti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4