Veliki HOROSKOP SUDBINE: Kakvu karmu nosite i gde vas put vodi dalje?

Veliki HOROSKOP SUDBINE: Kakvu karmu nosite i gde vas put vodi dalje?

фебруар 21, 2018 Off By Altina

Karmički poziv morate da ispunite, kad tad: Znakovi da ste krenuli pogrešnim putem, pravo u propast! Škorpije imaju sposobnost da vide bitku između dobra i zla, svetla i tame, a upravo se tu za njih kriju najveća saznanja…

Život nije splet slučajnih okolnosti. Mnogo je složeniji, dublji i svrsishodniji. Svi se rađamo kako bismo ostvarili neku misiju, rasli i napredovali. O karmičkom pozivu mnogo otkriva i vaš horoskopski znak.

Ovan

U vašem životnom ugovoru sa svemirom stoji obaveza ličnog razvoja i upoznavanja samog sebe. Morate da istražite svoju ličnost, otkrijete svoj karakter, izraziti svoj identitet. Vaš put je put postizanja uspeha kroz snagu, samopouzdanje i nezavisnost jer vi niste rođeni da biste zavisili od drugih, već da biste ih nadahnjivali svojim primerom. Možda ste do sada već primetili kako mnogo lakše napredujete i ostvarujete planove kada delujete samostalno, kao i kada delujete u svrhu ličnog rasta. Ništa se u vašem životu neće značajnije pomeriti s mesta ili poboljšati dok stojite u nečijoj senci. Zastoji i frustracije se javljaju i kad predugo čekate nečije odobrenje ili sledite tuđa uputstva i pristajete na kompromise koji vas kompromituju. U vašem slučaju ne sme da bude ljudi i situacija koji dugotrajno ugrožavaju vaše samopoštovanje i osećaj lične moći.

 

Bik

Rođenjem u ovom znaku postavili ste sebi zadatak da primenite svoju zodijačku stručnost na sticanje materijalnog obilja. Vaša snaga leži u zarađivanju novca i akumuliranju imovine i ostvarenju opipljivih rezultata, radeći pošteno i predano. Ali, sve to ostaje samo potencijal ako prethodno niste razvili i osvestili lični sistem vrednosti. Gledano iz kosmičke perspektive, reč je o skupu principa i kriterijuma koje cenite i koji vas motivišu na ostvarenje konkretnih vrednosti. Blagoslovljeni ste s talentom stvaranja novca, ali ništa od svega se neće dogoditi ako iza toga ne stoji naporan i odgovoran rad. Ako upadnete u zamku sebičnosti, pohlepe i škrtosti, ili pak upadnete u neke sumnjive ili beskrupulozne finansijske pothvate, vaša veština, vaš blagoslov će vam biti oduzet. Vaša misija je da uložite trud u konstruktivno i korisno korišćenje materijalnih resursa. Rezultat toga je osećaj sigurnosti i samopouzdanja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4