U ovom horoskopskom znaku se krije genije, ima izvanredno pamcenje i sposobnost da predvidi dogadjaje i situacije!

U ovom horoskopskom znaku se krije genije, ima izvanredno pamcenje i sposobnost da predvidi dogadjaje i situacije!

март 9, 2018 Off By Altina

Vaga

Deo parapsiholoških sposobnosti Vaga je telepatija i vezuje se za pet čula. Može ih privući hromatoterapija ili muzikoterapija kao i upotreba aromatskih ulja u terapiji. Ni terapija pomoću cveća im nije strana. Istok je privlačan za pripadnike Venerinog znaka tako da ih često zanima kineska astrologija ili Ji Đing, a nikako ozbiljne parapsihološke teme kao što je hipnoza. Na društvenim skupovima njihove parapsihološke sposobnosti se aktiviraju i oni gotovo predosećaju situaciju.

Škorpija

Ovo je, sigurno, znak koga najviše zanimaju teme sa graničnih područja. Unutrašnja želja da otkriju i ljubav da se udube u tajne često im daje bogate doživljaje vezane za rođenje ili iskustva sa smrću. Plutonova dubina i moć daje im sposobnost da uhvate prošlost i da dosegnu do večitih tajni poput izgubljene Atlantide. Škorpiji je potreban dobar učitelj koji će da ih vodi pravim putem ako poželi da razvije svoje ogromne parapsihološke moći.

Strelac

S obzirom da ih zanima filozofija i religija u širem smislu, oni su veliki borci i istraživači. Jupiter, njihov vladalac i veliki zaštitnik, utiče da su po prirodi proroci, čak i onda kada to ne žele. Često će komentarisati nešto pred drugim što će se kasnije ispostaviti kao veoma važno. Druge i daleke kulture utiču na njih. Imaju potrebe da veruju u neku silu koja je izvan njih samih. Naučne činjenice kao i stari mitovi veoma ih privlače. Proučavanje starih religija, radiestezija i gledanje u vatru su stvari gde su oni ponekad virtuozi.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4