STRELAC i JARAC – MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

STRELAC i JARAC – MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

1 марта, 2019 Off By tutuko

STRELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i donosi vam iznenadne poremećaje na polju novca koji će se pojaviti u vidu vanrednih troškova i gubitaka zbog rizičnih investicija. To će vas navesti da se dodatno angažujete kako biste nadoknadili minus na računu. Venera će ući u znak Vodolije i započećete nove pregovore gde ćete imati originalni način predstavljanja vaših predloga, što će naići na bolji prijem od očekivanog.

 

Merkur će krenuti retrogradno 5. marta. Usporavaće vas u postizanju planiranih rokova. Otkrićete dosta toga na šta je potrebno da se vraćate i ispravljate greške i propuste. Bićete primorani da prolongirate određene rokove, reorganizujete planove i da ostvarite bolju koordinaciju sa kolegama i saradnicima. Ulazak Urana u znak Bika 6. marta usmeriće vas da promenite ponudu poslovnih usluga, tako što ćete ukinuti one koje vam donose manji profit od očekivanog i umesto njih postavite neke koje su još u eksperimentalnoj fazi ali su u skladu sa trenutnim trendovima. To će za kratko vreme doneti dobitke i stabilizovati vaš saldo na računu.

Sunce i Merkur će praviti kvadrat sa vašim vladarom Jupiterom i izazvaće nesuglasice sa kolegama i nadređenima. Razlog će biti kašnjenje u završetku važnih projekata i nesporazumi u komunikaciji koji će dovesti do zastoja u razvoju radnih zadataka. U trećoj dekadi marta Venera ulazi u znak Riba i donosi vam bolji osećaj za saradnju na svim nivoima i pojačava vaše kreativne sposobnosti. Pokazaćete snalažljivost u poslovima vezanim za rad sa klijentima, u rukovanju finansijama, kao i u poslovima koji su vezani za oblasti medicine, knjigovodstva i hemijske industrije. Merkur će krajem meseca krenuti direktno i uspećete da ubrzate završetak najvažnijih projekata, što će se povoljno odraziti na vašu zaradu.

Nezaposleni Strelčevi će pokazati veštine kojima će privući interesovanje poslovnih poslodavaca. Najviše ponuda za novi posao ćete imati u oblastima finansija i zdravstva.  …NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4