Šta god radio, nemoj pasti u njenim očima: DEVICA vezu uništava EGOIZMOM, Lav ZAHTEVIMA a VODOLIJA je…

Šta god radio, nemoj pasti u njenim očima: DEVICA vezu uništava EGOIZMOM, Lav ZAHTEVIMA a VODOLIJA je…

март 3, 2018 Off By Altina

Većina ljudi je barem jednom bila dio veze koja je prestala funkcionirati, a za svaki je prekid potrebno dvoje. Otkrijte s čime najviše griješi koji znak u ljubavi.

Svatko ima neke negativne osobine, no stvar je kontrole i situacije ili pak odabira partnera u kojoj će ih mjeri iznijeti na vidjelo. Otkrijte kako koji znak sabotira svoju ljubavnu vezu ili brak u nekim svojim lošim fazama, nesigurnostima ili naprosto u nezadovoljstvu.

Ovan

Pripadnici ovog znaka mogu sabotirati svoju vezu ili brak s očekivanjem da bi partner trebao živjeti po njihovim pravilima, dok oni pak ne planiraju živjeti po ikakvim planovima. Tada gube strpljenje za nesavršenosti drugih, predbacuju im ih, a sami će početi vrištati ili se duriti ako čuju kritiku. Postavljaju se superiorno i kao svojevrsni sudac partneru, a negativne i cinične kometare nabacuju u najgore moguće vrijeme, kao niske udarce. S druge strane, iznimno su osjetljivi i neka nepromišljena izjava partnera koju su krivo protumačili iz vlastitih filmova može im upropastiti dan. Još k tome, imaju naglu ćud te zaista vjeruju da mogu vrištati uvrede i psovke ako su bijesni. Odnos privode kraju i svojim flertanjem te upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Стране: 1 2 3 4