RIBE: Žene velike DUŠE i nežnog SRCA. Žene koje je DOBROTA samo KOŠTALA u životu, ali se one nikada NISU PROMENILE!

RIBE: Žene velike DUŠE i nežnog SRCA. Žene koje je DOBROTA samo KOŠTALA u životu, ali se one nikada NISU PROMENILE!

септембар 6, 2019 Off By Altina

Ribe su vodeni znak i kao takve odlikuju se izraženim emocionalnim kapacitetom. Razumevanje je najbolja reč koja opisuje pripadnice ovog znaka. Njihova vladajuća planeta je Neptun, koji upravlja snovima, psihom i kreativnošću. Ono što krasi pripadnice ovog znaka je njihov čvrst karakter i dobrota. Nikada ih život nije mazio i ništa u životu nisu dobile na lak način, ali one nikada nisu odustale od svoje dobrote.

 

Na prvi pogled izgledaju snažno i moćno, kao neko koga ne možete povrediti, ali one su u svom srcu veliki emotivci i mnogo tuge kriju u srcu. Najprepoznatljivije su po svojoj dobroti koju nesebično dele i verovatno bi u svom životu imale mnogo više sreće da nisu tu dobrotu rasipale na svakom koraku. Možda je to ono što ih najviše boli u životu. Njima tugu nisu doneli loši postupci i neuspesi, već njihova dobrota.

 

Ribe su neko ko uvek pomogne i uvek želi da usreći druge ljude, da pokaže svoju veličinu i nesebično ponudi svoju dobrotu. Ali umesto da budu nagrađene srećom za to, one obično budu kažnjene tugom. Zbog toga se može reći da je život nepravedan prema Ribama.   

Retko kada su Ribe nailazile na razumevanje ljudi i na poštovanje onoga što su činile za druge. Skoro nijedan čovek nije poštovao Ribe i sve ono što su one činile za njih. Ako iko zaslužuje sreću to su upravo one, ali umesto sreće one su samo tugu imale. Dobrota je nešto što može da se rodi u srcu samo plemenitih ljudi, a to su svakako Ribe. Neprocenjiva osobina koja krasi pripadnici ovog znaka ali ih u isto vreme i košta njihove sreće. U svom životu Ribe su načinile puno grešaka, međutim greške su nešto što Ribe ne ponavljaju. Nastavak na sledceoj strani.

Стране: 1 2