LAV- Upoznajte ZNAK koji uvek OSTAVLJA SNAŽAN utisak! ODAN, PRAVEDAN i ODLUČAN, nikad ne ODUSTAJE, čvrsto stoji na zemlji i BORI se za svoje CILJEVE!

LAV- Upoznajte ZNAK koji uvek OSTAVLJA SNAŽAN utisak! ODAN, PRAVEDAN i ODLUČAN, nikad ne ODUSTAJE, čvrsto stoji na zemlji i BORI se za svoje CILJEVE!

6 септембра, 2019 Off By tutuko

U ovom tekstu delimo 9 saveta kao upozorenje o intenzivnom ponašanju i emocijama ovog horoskopskog znaka…

 

Lav je jedan od najsloženijih i najzahtevnijih znakova zodijaka, posebno kada je reč o međuljudskim odnosima.

Želite li da saznate kako da se nositt s njima bez frustracija i napetosti? Imamo odgovor!

 

Lav može biti vrlo konkurentan

Lavovi stoje na zemlji i bore se! Oni zapravo ne žele biti povređeni u društvenim sukobima, oni su razdraženi od ljudi s različitim mišljenjem i žele se dokazati dostojnim pred svima.

 

Mogu biti prilično nemilosrdni

Ponekad znaju da promene način na koji misle i deluju, ispadaju u emocijama i besu, čak postaju agresivni. Oni imaju vrelu krv i jako su strastveni, pa kad žele nešto, nije im teško da budu nemilosrdni da to dobiju.

 

Lav ne odustaje, nikada

Njihova doslednost jednostavno nadahnjuje. Oni su borci, kao što smo rekli, ali nisu baš impulsivni kao što se čine – oni koriste inteligenciju i racionalnost, boriće se do poslednjeg trenutka i nikada neće odustati.

Lavovi su vođe

Lav se smatra prirodnim vođom. Imaju velike osobine za upravljanje grupom i imaju dominantnu energiju koja je korisna za vodeće mesto u društvenim krugovima. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2