RAK: Spreman je i U VATRI DA GORI, zbog osobe kojoj odluči da PRUŽI LJUBAV. Ako želite nekoga da vas USREĆI i VOLI DO KRAJA ŽIVOTA, onda svoje SRCE POKLONITE NJEMU!

RAK: Spreman je i U VATRI DA GORI, zbog osobe kojoj odluči da PRUŽI LJUBAV. Ako želite nekoga da vas USREĆI i VOLI DO KRAJA ŽIVOTA, onda svoje SRCE POKLONITE NJEMU!

фебруар 26, 2019 Off By Altina

Rak je neko ko čini sve za ljubav svoje voljene osobe i on nikada ne odlazi od osobe koju voli. Možete im mnogo puta slomiti srce, ali će oni ostati uz vas i boriti se za vašu ljubav. Rakovi su zaista neko ko ne zaslužuje ni jednu ružnu reč i o njima se može govoriti samo najlepše, jer oni to jednostavno zaslužuju.

Oni su jednostavno ljudi koji nemaju lošu stranu i nemaju puno mana, a dokaz tome je da oni nikada nikoga ne povređuju.

Sa njima je jednostavno sreća obećana i to zna svako ko ih ima kraj sebe. Rak je neko ko je spreman da usreći svoje voljene osobe i spreman je za njih da učini čak i nemoguće. Njihova ljubav nije nešto što može nestati. Oni svoju ljubav pokazuju svaki dan.

Možda su to nekad i obične sitnice, ali ono što je sigurno jeste da je njihova ljubav večna. Zato, ako imate kraj sebe Raka ili želite osobu koja će vas voleti do kraja života, slobodno svoje srce poklonite tom istom Raku. Kraj njega možete biti sigurni da će vas voleti zauvek. Ako njemu poklonite svoje srce nikada nećete zažaliti zbog toga, jer on ume sve da ceni i nikada neće povrediti osobu koju voli.

On ostaje uz svoje voljene osobe, ma šta one učinile. Rakovi se bore za ljubav i pomažu svojim voljenim osobama na sve načine. Ljubav je ta koja ih zadržava kraj voljenih osoba i zato retko odlaze. Njihova ljubav jednostavno ne poznaje granice i zbog nje su spremni na najveća čuda.

Стране: 1 2