RAK: Spreman je i U VATRI DA GORI, zbog osobe kojoj odluči da PRUŽI LJUBAV. Ako želite nekoga da vas USREĆI i VOLI DO KRAJA ŽIVOTA, onda svoje SRCE POKLONITE NJEMU!

RAK: Spreman je i U VATRI DA GORI, zbog osobe kojoj odluči da PRUŽI LJUBAV. Ako želite nekoga da vas USREĆI i VOLI DO KRAJA ŽIVOTA, onda svoje SRCE POKLONITE NJEMU!

фебруар 26, 2019 Off By Altina

Rakovi su u ljubavi prava deca. Oni vole jako, strastveno i bezuslovno. I spremni su da gore u vatri zbog one osobe kojoj su odlučili da poklone svoje srce. Oni se ne ustručavaju da pokažu svoju ljubav i kraj njih se zaista možete osećati posebno.

Jako su senzualni i nežni, ali to uglavnom važi za žene rođene u znaku Raka. A muškarac Rak je ponekad neobuzdan i ponaša se previše zaštitnički prema ženi. Generalno, za Rakove je porodica svetinja i ko se usudi da im poremeti porodični mir, platiće životom.

Rakove je u suštini jako lako zavoleti, a da to čak i ne primetite. Njih niko ne može mrzeti, jer su oni zaista dobre duše. Rak je u stvari jedan divni anđeo koji hoda zemljom i on želi kraj sebe samo da vidi srećne osobe. Zato, ako želite nekoga ko će vas usrećiti i voleti do kraja života, onda svoje srce slobodno poklonite jednom Raku.

On je neko ko ne govori puno i svoju ljubav dokazuje kroz svoja dela. Njemu reči ništa ne znače i on sve, a naročito svoju ljubav, dokazuje delima. Za tugu koju ima u svom životu najviše je sam kriv, zbog toga što je previše dobar i velikodušan. I on je potpuno svestan svega toga i nikoga ne krivi za to.

Poznato je da su Rakovi divna bića i veliki emotivci. Njih u suštini svako može povrediti i naneti im tugu. Ali i pored toga, Rakovi ne žele da se promene i oni se svoje dobrote i emotivnosti nikada ne odriču. Mnogi ljudi kažu da na ovom svetu ne postoje više dobri ljudi, ali to zaista nije tačno. Jer svi oni, koji u životu imaju jednog Raka, znaju da postoje još uvek plemeniti ljudi, za čiju se ljubav treba boriti. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2