ONE su MISTERIOZNE, EKSCENTRICNE i NEUHVATLJIVE! A muškarac koji UKROTI DAMU u ovom znaku je SREĆNIK

ONE su MISTERIOZNE, EKSCENTRICNE i NEUHVATLJIVE! A muškarac koji UKROTI DAMU u ovom znaku je SREĆNIK

март 4, 2019 Off By Altina

Jedna stvar je zajednička za baš sve žene u ovom horoskopskom znaku – njima treba sloboda i avantura! Ovo su divlje žene bujne mašte, odlične su sa rečima i podjednako dobro slušaju kao što i govore.

One su ekscentrične, nepredvidive, nezavisne. Međutim, iako same izbegavaju da traže pomoć, uvek će uskočiti kada vide da je to nekom drugom potrebno. One su izuzetno lojalne – često ne u ljubavnom smislu, ali su uvek lojalne jednom brendu, jednom restoranu, jednoj vrsti muzike. S te strane ne vole avanture, i uvek se radije okreću nečem već poznatom.

 

Žena Vodolija se ne snalazi dobro u tradicionalnoj vezi ili braku gde muž od nje očekuje da bude savršena domaćica. Od takvih odnosa beže, i to čim osete da neko pokušava da im otme i delić slobode.

 

Iako je znak vodolije uvijek prikazan kako nosi vodu, činjenica je da je vodolija vazdušni znak. Na određeni način, ovo vodolije čini misterioznim, intrigantnim i zanimljivim horoskopskim znakom. Kao rezultat, primijećeno je da osobe koje su rođene u znaku vodolije posjeduju određene, jedinstvene karakteristike koje ne možete pronaći kod drugih. Sledećih deset ženu rođenu u znaku vodolije čine apsolutno fenomenalnom osobom.

Smisao za humor.

Jedinstvena sposobnost žene rođene u znaku vodolije jeste da bude duhovita bez mnogo uloženog napora. Ona je toliko zabavna i sa njom imate osjećaj kao da vrijeme “leti”. Ovo je čini omiljenom u društvu, ali i uopšteno u svakom okruženju….

 

Hrabrost.

Žene rođene u ovom znaku vole živjeti život na “ivici”. Veoma su hrabre i avanturističkog su duha. Otvorene su za sve vrste eksperimenata te se ne plaše da rizikuju. Zapravo, one vole da se izdvajaju iz mase i to ih čini jedinstvenima.

Nezavisnost.

Žene rođene u znaku vodolije vole slobodu. Njihova sloboda zapravo je nešto čega se ne bi odrekle ni zbog čega na svijetu. Žena rođena u ovom znaku ne posjeduje samo snagu već i hrabrost da se brine sama o sebi i to joj savršeno odgovara. Njoj nije potreban neko ko će joj stalno “čuvati leđa”. Ona veoma dobro zna kako da se sama čuva.

Praktična priroda.

Ona nije nego ko se zanosi riječima i besciljnim snovima. Ona je, jednostavo, previše pametna za tako nešto. Žena rođena u ovom znaku je ralista te vrlo dobro zna šta je moguće, a šta ne. Ona jednostavno ne želi da troši svoje vrijeme na snove za koje zna da se neće ostvariti. Umjesto toga, ona svoje vrijeme ulaže u ostvarivanje realnih ciljeva. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2