NUMEROLOŠKA PROGNOZA za MART 2019. godine: LJUBAV ,POSAO,NOVAC!

NUMEROLOŠKA PROGNOZA za MART 2019. godine: LJUBAV ,POSAO,NOVAC!

5 марта, 2019 Off By tutuko

Mesečna numerološka prognoza za mart 2019. godine – Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Vrlo uzbudljiv mesec, naročito za one koji žele negde da putuju ili koji planiraju posao sa strancima. Najverovatnije da ćete često menjati raspoloženje i pokušavaćete da nađete vremena za sebe ali u stvari, moraćete da budete mnogo požrtvovatniji nego što ste bili u prethodnom mesecu. Bićete opterećeni zahetevima okoline i osoba koje s punim pravom računaju na vas. Sa Jedinicama i Devetkama ćete dobro sarađivati.

 

Moraćete da se pozabavite problemima članova porodice a posla će biti na pretek. Vaš lični život biće u drugom planu, što vama posebno može smetati jer ako vam se bude dopala jedna Petica, teško da ćete s njom moći da provodite onoliko vremena koliko ćete želeti. Kontakti sa Četvorkama mogu biti preterano stresni, a sa Trojkama naporni. Dobro će vam doći društvo Dvojke ili Osmice. Biće u stanju da vam pomognu da rešite glavne probleme.

 

DVOJKA

Vaša preosetljivost i nesigurnost u sebe dolaze do izražaja kako na poslu tako i u ljubavi naročito u kontaktima sa predstavnicima neparnih brojeva. Naglašena potreba da idete svojim putem nezavisno da li je i najbolji i potreba da istaknete svoju individulanost mogu vas dovesti u situaciju da budete kontraproduktivniji da učinite nešto što ćete već idućeg meseca zažaliti.

 

Nemojte se ustručavati da Petici kažete šta mislite ili da se oduprete jednoj Trojci koja će pokušati da vrši na vas uticaj u pogledu nekih poslovnih odluka. Ipak, to činite sa mnogo takta i dočekaćete kraj meseca mnogo zadovoljni i u pogledu finansija i u pogledu vašeg statusa na poslu. Postoji neko ko vas štiti, naročito ako ste žena pod uticajem Dvojke. Ako ste muškarac, vaša bolećivost i kolebljivost nerviraju partnerku. Pokušajte da se prilagodite potrebama okoline, naročito ako imate veliku porodicu ili radite u velikom kolektivu……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4