NEDELJNI HOROSKOP od 26. Februara – 04. Marta 2018.godine:  Vage, ove nedelje vam ne cvetaju ruže

NEDELJNI HOROSKOP od 26. Februara – 04. Marta 2018.godine: Vage, ove nedelje vam ne cvetaju ruže

25 фебруара, 2018 Off By tutuko

Ovan

Ljubav

Prijaće vam sve što je tajno, skriveno, sve ono što vas mami i opija….Teško je odoleti ljubavnim zanosima, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. Ako već imate partnera, moram da primetim da je više nego izvesno da će se nešto od onoga što krijete, sada i otkriti. I ne samo da će se otkriti, već može da izbije jedna – baš onako lepa svađa…..Da li odnos može biti ozbiljno uzdrman? Pa, iskreno rečeno – ne. Vi tako lepo lažete ovih dana….a partner je toliko spreman da „proguta“ vaše priče i pričice, da je malo verovatno da nećete uspeti da ga ubedite da ste čisti „ko jutarnja rosa“. Vi slobodni, ljubakajte se i uživajte. Strasti ćete imati koliko god vam duša ište….

Posao

Ko bude pokušao da vam „smesti“ ili da igra protiv vas tokom ove nedelje – proći će kao bos po trnju. Odavno se vi spremate da nekom „zabiberite čorbicu“ i sada ćete i dobiti povod da to uradite. Doduše, ako vas nadređeni nešto prozove – baš i ne morate da se svađate, mada će neki od vas i to jedva dočekati….Vi ćete imati potrebu da namećete svoje mišljenje i da kontrolišete ono što se dešava na poslu. Ipak, neki će vam dogovori i situacije ostati nejasni i zbunjujući. Sledeća nedelja će i to rešiti….

Novac

Čak dve izuzetno lepe šanse da tokom ove nedelje zaradite više nego što ste očekivali. Dobar je momenat i za kredite i refinansiranje dugova, ako je to ono što vas muči.

Zdravlje

Čuvate se vi koliko god je to u vašoj moći, ali od ponekog nazeba ili prehlade teško da ćete moći da pobegnete. Budite fizički aktivni – to će vam prijati.

Hrana

Ove nedelje – velika je razlika u tome šta će vam prijati u odnosu na ono šta će vam odgovarati kada je hrana u pitanju…..Najviše bi vam odgovaralo dosta zelenog povrća, svežeg, najpre u salatama, ali i mlečni proizvodi sa manje mlečne masti. Ono što će vam prijati – slatkiši, dosta začina, testa….

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4