Kako vole: Ovan vene bez ljubavi, Lav izagara u romansi, a tek Jarci – oni su vas sposobni začarati!

Kako vole: Ovan vene bez ljubavi, Lav izagara u romansi, a tek Jarci – oni su vas sposobni začarati!

25 фебруара, 2018 Off By tutuko

Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna, ljubav je potreba koja treba biti ispunjena. Shvaćaju je kao svoje osnovno pravo i ne oklijevaju zatražiti ljubav.

Osoba u znaku Ovna neće oklijevati da svoju ljubav potraži na neobičnim i neočekivanim mjestima, naročito ako mu neka osoba zapne za oko.

Ovan vene kada je bez ljubavi. Za osobe u ovom znaku ljubav je poput čarobnog napitka, u potpunosti ih ispunjava.

Oni traže neprestanu ljubav i pokazivanje pažnje kada su u vezi. Ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pažnje, oni će se ohladiti.

Mada u određenim situacijama, kada su iskreno i jako zaljubljeni, oni će odbijanje shvatiti kao izazov i neće odustati od te osobe, dok je ne uspiju osvojiti.

Ono što Ovnovi još trebaju naučiti u ljubavi je: da investiraju svoje povjerenje na pravi način, u pravu osobu, i u pravo vrijeme. Trebaju naučiti dobro razmisliti prije nego što “skoče”.

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika, ljubav je privrženost u svoj svojoj iskonskoj, fizičkoj i senzualnoj bliskosti. Kada im je potrebna ljubav, ona im odmah mora biti dostupna, ugodna i treba da im pruži zadovoljstvo.

Oni znaju kako voljeti, ali umiju i pružiti i da primiti ljubav.

Ljubav za njih ima sasvim jednostavno i razumljivo značenje. Bikovi su postojani i odani, oni cijene materijalna dobra i sigurnost i privlače ih ljudi koji im to mogu pružiti.

Oni također žele u potpunosti posjedovati voljenu osobu. Pri tome pokazuju sav svoj bijes, ljubomoru, tvrdoglavost, ovisnost i posesivnost.

Ono što osobe u znaku Bika još uvijek trebaju naučiti je: fleksibilnost, sposobnost da oproste kada ih netko povrijedi ili odbije te da bolje slušaju i razumiju svog partnera.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4