MUŠKARAC VODOLIJA – AVANTURISTA U SRCU,on je najdivniji i najplemenitiji muž od svih zodijačkih znakova.

MUŠKARAC VODOLIJA – AVANTURISTA U SRCU,on je najdivniji i najplemenitiji muž od svih zodijačkih znakova.

5 марта, 2019 Off By tutuko

Zabavljate se sa vodolijom? EVO ŠTA TREBA DA ZNATE…

Vodolija 

On je najdivniji i najplemenitiji muž od svih zodijačkih znakova. Nije plameni ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako su društveni, simpatični i blagi, oni brak shvataju kao deo društvene šeme. Kako su kooperativni, oni mogu usrećiti ženu kojom se ožene. Promišljeni su, savršeni džentlmeni u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i deci se odnose i sa poštovanjem i pažnjom. Međutim, sliku o njima kvari izvestan stepen bezličnosti. Izgleda da mnoge žene više vole posesivnije i dominantnije tipove muškaraca no što je to slučaj sa Vodolijom.

 

Muškarca vodoliju prosto morate voleti. On je šarmantan, komunikativan, voli društo i dobru avanturu. Ovaj avanturistički nastrojeni muškarac, voli žurke, dobar provod, druženja, sklapanje novih poznanstava. Sa njim nikad nije dosadno, sam po sebi je veoma zabavan. Za ovaj znak poverenje je veoma bitno bilo da se radi o partnerki ili prijateljima. Jednom ako ga nešto slažete, retko da će vam ikad više pokloniti poverenje.

 

Što se tiče samog muškarca vodolije, njemu možete slobodno verovati i osloniti se na njega. Inače spada u odane prijatelje, dovoljno je samo da vas zavoli na bilo koji način i nikada vas neće zapostaviti ili zaboraviti, osim ako ga ne povredite. Nije jedan od onih muškaraca koji će dozvoliti da ih neka žena razdvoji, jer za njega je prijateljstvo svetinja. Njegovi prijatelji moraju postati i prijatelji njegove devojke, ako ta devojka želi da njihova veza uspe. Takođe, u pitanju je dobra osoba koja je uvek voljna da pomogne..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4