ŽENA OVAN- Nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Što naumi, to uradi. Što vidiš to i dobiješ!

ŽENA OVAN- Nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Što naumi, to uradi. Što vidiš to i dobiješ!

5 марта, 2019 Off By tutuko

Impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna.

Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka – svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da pokrene ostalih 11 znakova.

 

I prva u zodijaku i posebna.Samostalna je i dovoljna sama sebi , ambiciozna, motivisana, puna energije, avanturista sa stavom i sekspilom. Nekima uzor, nekima iritantna, naporna i predmet za ogovaranje. Nisu svi u stanju da prate njihov tempo i aktvnost i to može izazvati i zlurade komentare, zavist i neshvatanja.

 

Večiti je i nepokolebljivi optimisa, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora. Znate onu upornu, ambicioznu devojku koja tera svoje, ide glavom kroz zid i nema dlake na jeziku – to je žena ovan.

 

Jedna od njenih glavnih karakteristika je tvrdoglavost. U zavisnosti od toga kako kanališe tu energiju, to može prednost ili mana. Uglavnom, ovnovi znaju to da upotrebe u svoju korist. Ona je vrlo hrabra i  za razliku od riba u horokopu koju imaju tendenciju da beže od svojih problema, ova žena će se baz zaziranja suočiti sa njima. Za nju je to jedini način prevazilaženja prepreka, ma kakve one bile.

 

Žena ovan je nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Kao takva ona je često primer drugim ljudima oko nje. Ambiciozna je i motivisana i nikad joj nije dosadno. ONa uvek ima planove i ideje u glavi i ne zadržava se samo na maštanju, već se smelo upušta u realizaciju. A ako neko voli da se takmiči u svemu – onda je to ona! Ne voli da se bavi smicalicama i prevarama pri svemu tome. Voli da pobedi radi sebe, ali isto tako uživa kada je drugi gledaju kao pobednika. Uživa  kada zna da  je velika u tuđim očima.

Ona ništa ne sakriva. Što misli to i kaže. Što naumi, to uradi. Što vidiš to i dobiješ!  

 

Voli da se svađa – ponekad iz čista mira, da pokaže svoju dominaciju. Ljudima ponekad deluje sarkastično, iritantno i  agresivno, a u kolekciji negativnih osobina imaju i ljubomoru, posebno kada su ljubavne veze u pitanju…Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2 3