Mesečni horoskop za MART 2018.godine – OVAN ,BIK ,BLIZANCI

Mesečni horoskop za MART 2018.godine – OVAN ,BIK ,BLIZANCI

фебруар 21, 2018 Off By Altina

ovan

Posao:

Dragi Ovnovi,
Sam početak marta donosi vam dosta uzbuđenja i dinamike. Merkur će praviti kvadrat sa vašim vladarem Marsom i doneće vam nove izazove i napetosti. Imaćete teške razgovore iza zatvorenih vrata, a mogući su i konflikti sa nadređenima. Merkur će praviti sekstil sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere, što će vam olakšati da sklopite povoljan dogovor u vezi nečega što će vam doneti uspon u karijeri ali što će biti potrebno da čuvate kao poslovnu tajnu. 6. marta će Merkur ući u vaš znak, a dan kasnije i Venera. Postaćete efikasniji u organizovanju radnih zadataka i u rešavanju bilo čega što bi moglo da poremeti razvoj vaših planova. U odnosima sa radnim kolagama, saradnicima i u poslovnim pregovorima ćete nastupati otvorenije, sa više ljubaznosti ali i sa jasnim zahtevima. Bićete uspešni u menadžmentu i u oblastima saobraćaja i trgovine. 11. marta će Mars praviti trigon sa Uranom i doprineće uspešnom ostvarenju vaših ideja. Uspeh ćete postići kroz korišćenje novih tehnologija i modernizaciji vašeg radnog mesta.
17. marta će Mars ući u znak jarca gde je u egzaltaciji i vrlo snažan, a to je ujedno i vaše polje posla. To će vam doneti pozitivan preokret na polju posla. Umećete da koristite sve šanse koje vam se ukažu za napredak. Između 24. i 30. marta izbegavajte nagle i nepromišljene poteze i pazite da vas neko ne isprovocira na konflikt, posebno neko od vaših nadređenih. Na polju novca vas na početku meseca očekuju dobici zahvaljujući trigonu Venere i Merkura sa Jupiterom. Imaćete dobar osećaj za investicije i finansijske obrte, a uspećete i da uvećate zaradu kroz korišćenje tajnih kanala. U drugoj polovini marta izbegavajte rizične poteze, posebno 24. u mesecu kada će Venera praviti kvadrat sa Plutonom.
Nezaposleni Ovnovi će uspeti da se prikažu potencijalnim poslodavcima u najboljem svetlu. Lako ćete moći da dobijete novi posao, čak i da pokrenete sopstveni.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Jupiterom na početku meseca donosi vam srećne okolnosti i pruža vam mogućnost da vaš odnos sa partnerom poboljšate onoliko koliko poželeti možete. Pružiće vam se prilika da otputujete na vikend koji ćete provesti u intimnoj atmosferi i posvetite vreme samo jedno drugom. Zajednički planovi će početi da vam se ostvaruju.
Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ulazi u vaš znak 6. marta. Doneće vam uzbudljive trenutke sa voljenom osobom pune strasti. Otkrićete koliko ste potrebni svom partneru i umećte da uzvratite na lep način. 13. marta venera će praviti kvadrat sa Saturnom što će dovesti do zahlađenja u vašem odnosu. Bićete tvrdoglavi u svojim stavovima.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se već na početku meseca i ubrzo ćete otkriti da se i vi dopadate osobi u koju ste zaljubljeni. U početku ćete nekoliko puta izaći zajedno i delovaće vam da je vaša simpatija stidljiva ali će se već sredinom meseca između vas dvoje razbuktati strasti. Bićete prijatno iznenađeni i u početku ispunjeni zadovoljstvom. U trećoj dekadi marta ćete shvatiti da je osoba sa kojom ste započeli vezu previše strastvena i pomalo ljubomorna, što će dalji tok vaše veze dovesti u pitanje.
Stariji Ovnovi će uploviti u burnu avanturu sa osobom koju će upoznati na jednoj zabavi. Poželećete da to bude više od avanture ali ćete ubrzo shvatiti da je vaša ljubav prilično zahtevna i neće vam biti lako da ostanete u vezi.

Zdravlje:

Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će praviti u martu uglavnom povoljne aspekte, što će vam doneti dobro i stabilno zdravlje. Merkur 6. marta ulazi u vaš znak, pa ćete osećati pojačanu potrebu za kretanjem i u tu svrhu ćete odlaziti na duže šetnje ili džoging kad god vam to budu dopuštale vremenske prilike. Bićete u pokretu i fizički aktivniji nego obično.
Prijaće vam ishrana koja u sebi sadrži više svežeg povrća kao što je zelena salata, rotkvice, spanać i blitva. Od voća će vam prijati banane, ananas i kivi. Od mlečnih proizvoda konzumirajte više sireva, dok mleko uzimajte umereno. Hleb i testenine, osim integralnih, izbacite iz ishrane. Meso i ribu možete uzimati u umerenoj meri. Pojačajte A vitamin.

Srećni brojevi:

9, 11, 15, 22, 28

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3