Bez obzira na strast i hemiju: Kombinacije znakova koje ne mogu da opstanu zajedno!

Bez obzira na strast i hemiju: Kombinacije znakova koje ne mogu da opstanu zajedno!

21 фебруара, 2018 Off By tutuko

Ovan i Blizanci, Škorpija i Strelac samo su neke od komplikovanih kombinacija!ako se trudite svim silama i postoji hemija s obe strane, ali jednostavno ne ide? E pa možda je to zato što vaši horoskopski znakovi nisu kompatibilni.

Ne znači da nećete uspeti, nego da ćete možda morati da napravite veće kompromise nego što biste inače.

A kojim to znakovima u kombinaciji neće cvetati ruže?

Ovnu ne odgovaraju Blizanci, Ribe i Device

Pripadnici ovog znaka uvek su otvoreni za ljubav i nova iskustva, a često zbog brzopletog stava uleću u ljubavne veze pre nego što su dobro upoznali partnera. Ne vole ljude koji glumataju i preterano kukaju pa ih takvi ne mogu osvojiti, a vole samouveren nastup. Najgoru ljubavnu vezu imaju s Ribama, koje su za njih presentimentalne, s Blizancima jer će se odnos svesti na stalne svađe i sa Devicama koje su previše komplikovane za njih.

Bik se loše slaže s Ovnom, Strelcem i Blizancima

Pripadnicima ovog znaka vlada Venera koja ih čini odličnim “materijalom” za vezu, ali oni to zaista postaju tek uz pravog partnera, dok u međuvremenu mogu imati niz beznačajnih afera. Odbijaju ih tračare i oni koji se previše petljaju u tuđe živote. Najgoru ljubavnu kombinaciju čine sa Strelcima, koji se za njih ponašaju previše slobodnjački i nezavisno. Loš odabir su i Blizanci, koji su previše nemirni i Ovnovi s kojima će se zbog slične snažne volje stalno prepirati.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4