KAKO VOLI KOJI ZNAK: Riba može da bude sve što (ne) želite, Vaga je izmislila ljubav!

KAKO VOLI KOJI ZNAK: Riba može da bude sve što (ne) želite, Vaga je izmislila ljubav!

септембар 6, 2019 Off By Altina

Najlepše vole muškarci koji su svesni koliko njihova žena vredi, pa se trude svakog dana da budu bolji zbog nje, iz straha da je ne izgube.

Ovan

Njegova odanost u ljubavi je neizmerna, sve dok postoje emocije, jer on je izrazito sentimentalna duša. Heroina njegovog srca je žena koja se neće držati tik uz njega, ali i koja neće da zahteva potpunu dominaciju nad njim. On u sebi sadržava kontradiktornost svojstvenu Marsovim bićima – želi da dominira nad partnerkom, a potajno oseća želju da partnerka dominira nad njim. Dani su im prepuni događanja, ali noći su im često tamne i pune čežnji.

 

Da bi vas ovaj muškarac voleo, on mora da se ponosi vama. Međutim, nikada neće zaboraviti svoje sposobnosti i mogućnosti. Mada od vas puno zahteva, dvostruko će vam to vratiti. Ako ste ga povredili, vatra će lako da bukne u požar, ali ako ste ga nepravedno optužili, njegova vatra se pretvara u led. Njegova vatra je vrela, ali se lako hladi, a led može da bude večan. Upamtite to, ako vam je stalo do njih!

 

Bik

Na sentimentalnom planu on vidi dalje, bolje i dublje od drugih muškaraca. Zna da razume ženu, da prozre ljudsku dušu i budući da je svestan tog retkog dara, nada se da će mu on doneti sreću. Kako su svesni da ljubav zna da umre na razne načine – e, to ih izluđuje i zbog toga su ljubomorni i posesivni do ludila. Njegova žena mora da bude uvek prava dama, lepo obučena i pristojnih manira. Ne vole muškobanjaste žene i preferiraju tradicionalno vaspitanje.

 

Naravno, njegova žena mora da bude inteligentna, ali s izraženim osećajem za svoje mesto, jer ne voli da se njegova prava ugrožavaju. Ne nude ženama teoretska romantična naklapanja, ali njegova romantika u sebi ima nečeg prizemnog i nada sve strastvenog. Njih sjajno opisuju stihovi iz Biblije: “…jer ljubav je jaka kao smrt, a ljubomora tvrda kao grob.”

 

 

Blizanci

One žene koje vole muškarce koji su stalno u potrazi za uzbuđenjima, zanimljivostima i akcijama napokon su našle pravog. Čovek rođen u astrološkom znaku Blizanaca je sve to i još mnogo više. A šta se krije iza tog još više? Pa i neke neugodnosti poput viška žena, simpatija ili ljubavnica – često u sebi kriju nešto dečačko, infantilno, u potrazi za stalnom pažnjom, pa ga zbog toga mogu da privlače i starije žene s naglašenim majčinskim osećajem.

 

Kad smo kod majčinskog instinkta, ne zaboravite da ovaj osećaj isključuje neke druge mnogo prirodnije za njegovo doba. Znači, možete da polažete pravo ne sve moguće delove tela osim jednog! Kako onda uspeva da ima viška žena, a da nije mužjački nastrojen? Nije on čudotvorac, on vam je pravi intelektualac, vi mu zatitrajte struju u mozgu i zaintrigirajte njegov intelektualni libido, a zanimljive ste sve dok ne pokažete da vas previše seksualno privlači.

 

Na prvi pogled izgledaju zaista najuzbudljiviji, najinteresantniji i najinteligentniji ljudi. Niko ne može da vam opovrgne vaš prvi utisak, ispravan je. Izavljivaće vam ljubav na hiljade novih načina, niko drugi to ne ume, ali će vam i na hiljade novih načina kasniti na sastanke, dogovore i veoma važne godišnjice. Hvata vas strah? Imate razloge za to, jer je najveći problem ovog čoveka njegova nedoslednost. Takođe i svoje romantičarske sklonosti (ako ih imate) jednostavno ugušite u sebi jer od njih ćete imati samo problema.

 

Rak

Ako očekujete da vam ovaj muškarac ogoli svoju dušu i prizna osećanja odmah na prvom sastanku, grdno ste pogrešili. Pre ćete s njim da zapadnete u neke neizvesne i zategnute situacije nego što ćete s lakoćom pričati o koječemu. Rakovi nikada ne veruju nepoznatima, a ima nekih tajnih stvari koje ni svojim najboljim prijateljima ne poveravaju. Znači, od poverenja na prvi pogled nema ništa. Potrebno je dosta vremena i strpljenje da se zaista upozna ovo promenjivo i osetljivo biće. Ponekad je mrzovoljan i dominantan, da bi sekundu posle suzama žalosti i nesigurnosti nakvasio vašu najdražu haljinu.

 

Kada zavoli i postane svestan toga, njegova stidljivost će netragom da nestane i pretvoriće se u upornog, ozbiljnog i odlučnog čoveka koji ne prihvata “ne”. Ah, na kraju ne zaboravimo i njegovu majku. Majka mu je idol, zato nikada ne zaboravite da pozajmite neki recept od nje, njemu će to biti drago.

Lav

Gospode, koliko fascinantne snage i stimulativnog naboja ima u njegovu udvaranju. On je osetljiv na sve laskave opaske upućene njegovom izgledu ili inteligenciji, tako da je u stanju da za vas čak i život da. On je čovek trenutka, strast se budi istovremeno s pogledom njegovih očiju. Nikada se neće štedeti da bi vas osvojio, ali kada prestane da vas voli, onda zaista više nemate nikakve šanse. Idite pre nego što vas uništi.

 

Po pravilu se žene osobama nižeg društvenog statusa nego što je njihov jer ne mogu da odole sticanju podanika nad kojim će da vladaju. Ispod njegovih kraljevskih manira tinja despotski, jaki ego i arogantna taština spremna da bukne ili napadne bilo koju žensku osobu koja se usudi da joj se suprotstavi. Najviše od svega Lav mrzi žene niske inteligencije i obrazovanja.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2