Najsebičniji horoskopski znakovi: Ne prezaju ni od čega, sve grabe samo za sebe!

Najsebičniji horoskopski znakovi: Ne prezaju ni od čega, sve grabe samo za sebe!

7 септембра, 2019 Off By tutuko

Svi smo mi ponekad malo sebični i nema ništa loše u tome, ali ako vam to često prebacuju, iako vi ne vidite nikakav povod za to, možda ne bi bilo loše da proverite šta zvezde kažu o tome…

 

Nezgodna stvar s ovom osobinom je to što ljudi koji je češće pokazuju zbog svoje sebične prirode nisu u stanju da vide u čemu greše. Iz njihove perspektive problem je u svima ostalima, a ne u njima, pa nije loše ponekad promeniti perspektivu ili proširiti pogled informacijama spolja.

Možda će vam biti lakše da prihvatite to ako deo krivice možete da svalite na zvezde, a kad prihvatite ono što je u njima zapisano, lakše ćete se suočiti s problemom i pomoći sebi da vas ređe doživljavaju kao sebičnjaka.

 

Kod ovih pet znakova horoskopa sebičnost je izraženija nego kod ostalih.

Ovan

Kad shvati da nešto želi, Ovan će to jednostavno i uzeti. Nema tu ništa loše ako niste pritom jedan od najodlučnijih znakova koji sebe voli da stavlja na prvo mesto, kao što je slučaj s Ovnom. Ako se nađete u situaciji da na polici u prodavnici tokom zajedničke kupovine naletite na poslednji artikal koji je oboma na listi, pa makar to bila samo čokolada, od Ovna možete da očekujete bespoštednu borbu do poslednje kapi krvi kako bi to završilo u njegovim kolicima. Taman da ste to i želeli da kupite za njega, Ovan će razloge zašto to mora da završi u njegovim kolicima sipati iz rukava, pri čemu se neće libiti ni laganja.

 

Ovnovi, žrtvujte se ponekad. Shvatamo da mrzite tu nelagodu koju osećate kad niste na prvom mestu, ali to je sastavni deo života. Pustite i drugima da nekad ugrabe onaj najslađi, poslednji zalogaj.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3