Kako se Obračunavate sa Svojom Suparnicom? Žena OVAN napada DIREKTNO,Lavica će objaviti RAT,žena JARAC traži GREŠKE u sebi!

Kako se Obračunavate sa Svojom Suparnicom? Žena OVAN napada DIREKTNO,Lavica će objaviti RAT,žena JARAC traži GREŠKE u sebi!

март 11, 2018 Off By Altina

Ovan direktno i impulsivno ulazi u „borbu“, Rak suparnici “smešta“ intrigu, Vaga se „obračunava“ hladnokrvno i sa prezirom, a Škorpija ne oprašta prevaru, kao ni Ribe…

OVAN

Pošto ste impulsivni i ljubomorni, vi se direktno na licu mesta obračunavate sa suparnicom, ma o kome da se radi. Dajete joj odmah do znanja i ko ste i šta ste, a još više ko je vaš emotivni partner ili suprug kojeg ona pokušava da vam preotme. Zato ćete se, do poslednjeg daha, ako je potrebno bukvalno i fizički boriti za svog muškarca, i to svim sredstvima i na sve načine, pošto se držite izreke da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno.

BIK

Vaša sujeta ne može da dozvoli da se suparnici ne osvetite, ali tek pošto ste dobro ispitali teren i utvrdili sa kim imate posla. Ukoliko kod vašeg muškarca primetite bilo kakve znake sumnjivog ponašanja, krećete u akciju praćenja i utvrđivanja činjenica svojim očima. Kad ste se uverili da ‘gde ima dima, ima i vatre’, teško onoj koja se drznula da posegne za nečim što je vaše, odnosno za nekim ko je samo vaš i božiji.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4