Kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida,ko pati, ko juri u novu vezu, ko se folira da mu nije ništa…

Kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida,ko pati, ko juri u novu vezu, ko se folira da mu nije ništa…

6 септембра, 2019 Off By tutuko

Vaga

Vaga ne pokazuje previše da joj je teško posle raskida. Obično se više viđa sa prijateljima, porodicom, pravi se da se ništa nije dogodilo. Ona uvek deluje hladno, a unutra je kovitlac osećaja koje čuva samo za sebe.  Ne ulazi u vezu tako lako posle raskida, više voli da se provodi i uživa.

Škorpija

Škorpija ne podnosi lako raskide. U stanju je da ostane u lošoj vezi dok se ne iscrpi sve resurse. Ne odustaje lako. Treba joj dosta vremena da se opet poveže sa nekim strahujući da će se ponoviti neke stvari iz prethodne veze.

 

 

Strelac

Strelac je jedan od znakova koji najbrže pronađe novu ljubav, ili se posle raskida baci na posao, putovanja, nešto što će preokupirati njihvu radoznalu ličnost. Bez obzira na to, ipak su u stanju da dugo analiziraju zašto je do raskida došlo, ko je kriv, da li je moglo bolje. Oni se ne potresaju mnogo, brzo dižu glavu i idu dalje.

Jarac

Ove osobe lako shvataju kada je kraj i da dalje više ne može. Njima je teško, ali to ne pokazuju. Puste da vremem uradi svoje. U sledeću vezu ne hrle da ne bi napravili istu grešku. Oni su uglavnom u dugim vezama.

 

 

Vodolija

Raskid prebole tako što se više druže, izlaze, putuju, a često ulete i u novu vezu. Ali, to ne znači da im nije teško. Vešto kriju kada pate, trude se da ostanu u prijateljskim odnosima sa bivšim partnerom.

Ribe

Oni se uopšte ne nerviraju posle raskida, znaju da postoji neko drugi za njih. Tuguju kratko, ali nikako da drugi vide. Privatnost znaju kako da sačuvaju za sebe. Zato niko neće znati ni kada se ponovo zaljube.

Стране: 1 2