HOROSKOP za ČETVRTAK 15. oktobar 2020. godine: Ovan ima ZANIMLJIV DAN, Škorpije RASPRAVU sa partnerom!

HOROSKOP za ČETVRTAK 15. oktobar 2020. godine: Ovan ima ZANIMLJIV DAN, Škorpije RASPRAVU sa partnerom!

13 октобра, 2020 Off By Lenka

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN

 

Zanimljiv dan je pred vama. U isto vreme ćete se odmarati i biti aktivni sa ljudima koje volite. Odmor za telo je bitan, ali je psihički odmor možda čak i važniji. Na ljubavnom planu nemate razloga da budete neraspoloženi. Moguća je glavobolja.

 

BIK

 

Niste usamljeni kada govorimo o prijateljima i porodici, ali vam ipak fali nešto što ne možete da objasnite da bi bili srećni. Imate želju da ceo dan provedete sami uz omiljenu knjigu, zatvoreni u svoja četiri zida. Muči vas nesanica.

 

BLIZANCI

 

Oslobodite se negativne energije tako što ćete izbegavati ljude koji tu istu energiju emituju. Upijajte samo pozitivne stvari oko vas. Dan je idealan za provođenje vremena sa partnerom, večernji sati naročito. Potrebno vam je više odmora.

 

RAK

 

Uživajte u kvalitetno organizovanom danu, zaslužili ste to posle dužeg perioda napornog rada. Još naporniji period vas tek očekuje. Ako ste sami, nećete večno to i ostati, nemojte se plašiti da nećete naći savršenu osobu za vas. Neopušteni ste i potreban vam je mir.

 

LAV

 

Druželjubivi ste prema kolegama i oni to cene, možda je konačno došlo vreme da se malo bolje upoznate. To nikako ne može da škodi, može samo da koristi. Sredite se maksimalno i rezervišite večernje sate za opušten provod sa najboljim prijateljima, zaslužili ste to. Mogući problemi sa vidom.

 

DEVICA

 

Novi poslovni planovi su pred vama samo vam treba malo dodatnog motivisanja da krenete žustro i žestoko u celu tu priču. Pogrešno izgovorene reči umeju da zabole, zapamtite to sledeći put kada budete rekli partneru šta vam smeta u vašoj vezi. Mogući problemi sa cirkulacijom.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2