HOROSKOP: Ova 3 znaka su RODJENI pobednici – MOĆNI i OHOLI, ali PRAVEDNI i OTMENI!

HOROSKOP: Ova 3 znaka su RODJENI pobednici – MOĆNI i OHOLI, ali PRAVEDNI i OTMENI!

фебруар 22, 2018 Off By Altina

Svako želi da bude uspešan. Onog momenta kada takvu želju imamo možemo reći da se na nebu javlja planeta koja nam šalje taj signal. Da bi osoba bila moćna, slavna, jaka, popularna, uspešna mora da ima bar tri planete koje je krase i daju toliku moć. Ali negde je najvažniji za opšti uspeh planeta Jupiter. Pored Jupitera moramo da imamo energičnog Marsa koji pokreće motor, daje volju i naravno Saturna bez koga nema ništa jer ako nema discipline i strategije sve rečeno prethodno pada u vodu.

Tako da lista najuspešnija tri znaka sledi:

OVAN – predodređen za vođu

Ovan je pre svega hrabar znak. Entuzijazam i odlučnost koju on ima retko ko poseduje. Kod Ovna je posao jednostavno završen. Šta god da dobije u životu da uradi, da odluči, on je neko ko to radi bez ikakvih problema i dvoumljenja. Njegova harizma se ogleda pre svega u osobini jednog heroja koji voli da pobedi. Do kraja, pa čak i život da da svoj on je tu neustrašiv. Ovan je klica koja probija. Dok je Bik znak koji daje oplodnju, a Blizanci komunikaciju, Ovan ima zadatak da probije led i ide dalje. Zbog toga među Ovnovima uglavnom imamo vođe, šefove, direktore koji ne miruju od trenutka kada uđu u kompaniju. Dovoljno je da prođu pored vas pa ćete u vazduhu osetiti tu energiju.

Ako nešto obeća onda će to i da ispuni ali isto to očekuje i od svog saradnika. Najviše mrzi izdaju, laž i malodušnost. Ovan je doktor hirurg, građevinski inženjer, radnik na građevini, vojnik, oficir, vojskovođa, glumac i najbolji komičar poput Čarli Čaplina. Ovan je ljubavnik poput Kazanove ili političar koji je tada te davne 1960. godine pomerio sednicu Ujedinjenih nacija tako što je svojom cipelom udarao o sto i pokazao svoju moć i uticaj – Nikita Hruščov.

Kako god, ako se nađete blizu ovog znaka, znajte da nema spavanja. Spremite se na rad i dajte poslednji atom svoje snage jer ćete jedino tako uspeti da pobedite ali i da zaradite poene kod svog šefa u firmi ili životu uopšte.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3