Ako se OVAKO ponašate, NIKADA nećete privući svoju srodnu dušu: IDEALAN MUŠKARAC ne postoji, NE UPOREDJUJ sebe sa DRUGIM ŽENAMA!

Ako se OVAKO ponašate, NIKADA nećete privući svoju srodnu dušu: IDEALAN MUŠKARAC ne postoji, NE UPOREDJUJ sebe sa DRUGIM ŽENAMA!

22 фебруара, 2018 Off By tutuko

Da biste pronašli pravog partnera i svoju “srodnu dušu” trebalo bi odmah da se oslobodite svih loših uverenja koja vam je neko nametnuo i za koja ste negde čuli. Verovatno ni ne shvatate da vas samo vuku dole…

Možda je pravi čovek za vas, baš tu, pred vašim nosem, ali ga od viška negativne energije i ne primećujete. Izvucite se iz začaranog kruga i pogledajte na čemu bi odmah trebalo da počnete da radite…

1. Moj idealan muškarac je…

Ne postoji. Što pre to budete shavtile, biće vam lakše da ga privučete u svoj život. Ako zamišljate visokog, plavog, plavookog tipa, dobićete suprotnog, samo zato što drugima ne dozvoljavate da vam se približe ako nemaju navedene karakteristike. Ukoliko se upustite u vezu sa nekim momkom smeđe kose, koji ima zelene oči i nosi naočare, možda ćete upoznati svu blagodet života.

 

2. Ja nisam kao ona…

Eto greške. Ne upoređujte se ni sa kim, a naročito ne sa drugim ženama. Ono što su vaši kvaliteti nisu njeni, a ono što nju krasi, vi verovatno ne posedujete. Zato, gledajte u svoje dvorište i prema svojim vrlinama tražite idealnog čoveka.

Koje još stvari vas sprečavaju da pronađete Pravog, pogledajte na narednoj strani…

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2