Horoskop OTKRIVA ZNACENJE VASIH SNOVA: BIK sanja o LJUBAVI, RAK sanja SVOJE ŽELJE, a RIBA sanja SNOVE U BOJI…

Horoskop OTKRIVA ZNACENJE VASIH SNOVA: BIK sanja o LJUBAVI, RAK sanja SVOJE ŽELJE, a RIBA sanja SNOVE U BOJI…

март 2, 2018 Off By Altina

Svaki horoskopski znak je na poseban način povezan sa snovima. Stručnjaci u oblasti astrologije vjeruju da horoskopski znak i te kako utiče na to šta ćete sanjati.

Ovan

Iako možda ne sanjate često, onda kad sanjate nalazite u situacijama u kojima priželjkujete da rešite neki poslovni problem, pogotovo ukoliko se bavite javnim poslom. Bavite se profesionalnim položajem, ili želite da i u stvarnom životu prevlada onaj takmičarski deo vaše prirode. Svejedno da li sanjate pobedu ili poraz u boks meču ili vožnji brzim sportskim kolima, kod vas je uvek prisutna podsvesna želja da se ključ za rešenje nekog problema nalazi upravo u vašim snovima.

Bik

Većina predstavnika vašeg znaka mnogo sanja i zato volite da, čim se probudite, vašem partneru ili nekoj drugoj bliskoj osobi prepričate vaš san do tančina, s posebnim osvrtom na one događaje ili osobe u snu koje simbolišu moć, autoritet, finansijsku stabilnost, ali prvenstveno ljubav. Može se dogoditi da vaši snovi u kojima putujete i vraćate se voljenoj osobi predstavljaju kompenzaciju za nešto što biste voleli da doživite na javi, ali vam to ne polazi za rukom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4