HOROSKOP: Kada se jednom zaljubite u ovu ženu – GOTOVI STE zauvek!

HOROSKOP: Kada se jednom zaljubite u ovu ženu – GOTOVI STE zauvek!

фебруар 28, 2018 Off By Altina

U svetu astrologije, biti Škorpija je nekako baš kul – ali ne i nužno popularno. Vi niste onaj koji prati druge, vi pratite vaš sopstveni put. Vi radite stvari na vaš način davajući hejterima pun materijal za ogovaranje.

Škorpija

Dok vas neki nazivaju “intenzivnim” ili “teškim”, oni koji se ne osećaju ugroženo od vas, shvatiće da ste strastveni, lojalni i pravi prijatelji. Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su jake ličnosti i eventualno te karakterisitke vremenom ipak dolaze do izražaja. Tako da dame, evo zbog čega nijedan muškarac neće moći da vas zaboravi kada jednom bude vaš.

Dejting sa vama je divlja vožnja

Veza sa Škorpijom znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima… ali i najgorih. Ali ti trenuci će vas terati da se uvek vraćate nazad po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete sa njom da se zezate kada je loše volje. Škorpije su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite “običnu” ljubavnu vezu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3