Horoskop i ljubav: Ova tri znaka NAJTEŽE POKLANJAJU svoje srce,NEUZVRAĆENA ljubav na njih OSTAVLJA duboke POSLEDICE

Horoskop i ljubav: Ova tri znaka NAJTEŽE POKLANJAJU svoje srce,NEUZVRAĆENA ljubav na njih OSTAVLJA duboke POSLEDICE

фебруар 28, 2018 Off By Altina

Niko ne želi da odnos, u koji su uložili toliko emocija, vremena i truda – rezultira neuspehom. Međutim, ova tri znaka možda i previše merkaju prilike i situacije, pa se teško odlučuju da nekome poklone svoje srce.

Bik

Uvek u petoj brzini, Bikovi tokom celog svog života imaju priliku da upoznaju izuzetno zanimljive osobe na najrazličitijim mestima. Veseli i pomalo bučni, a uvek izuzetno zanimljivi, pripadnici ovog zemljanog znaka vrlo lako privlače pažnju i pre braka imaju puo veza. Tako i uspevaju da iskristališu u svojoj glavi pored kakve osobe žele da provedu život. Za bračnog partnera uglavnom biraju osobu s kojom nisu bili predugo u vezi i na taj potez se odlučuju više se oslanjanjući na intuiciju nego na racionalno razmišljanje, piše dnevno.rs.

 

Bikovi su dobrodušni i široke ruke tako da bi za voljenu osobu učinili sve na svetu. Međutim, ukoliko to prerano pokažu drugoj strani, onda će ta strana i te kako to moći da iskoristi i pretvara se da je ono što nije kako bi Bika navela što pre na brak. I čim prođe malo vremena nakon venčanja, bračni suputnik pokazuje svoje pravo lice.

 

Pored toga, Bik ima problem s ljubomornim ispadima i ne želi da se za njegovu drugu polovinu bilo ko interesuje, niti da je hvali jer se uvek izrodi

zrno sumnje koje ga razdire ukoliko mu druga strana za to iole da materijala.

 

Čak i kad je u braku sa izuzetno tolerantnom osobom, Bik i dalje želi da se kreće na hiljadu mesta i često će zapostavljati kuću i porodični život.

Ako mu osoba s kojom je u braku pokaže da može i bez njega da nesmetano funksioniše, proradiće sujeta i počeće da se inate, što može da dovede do velike disharmonije. Kada uvidi da je brak na staklenim nogama, uradiće sve što je u njegovoj moći kako bi se stvari popravile. Ipak, kada shvati da ga za tu osobu više ništa ne veže, odlazi bez razmišljanja, jer izuzetno drži do sebe i ne dopušta da ga iko gazi.

 

Ipak, krah braka doživljava kao veliki životni poraz i želeće da samuje duži vremenski period, a kad sledeći put upozna osobu koja je vredna pažnje, na potpuno drugačiji način će analizirati da li je “materijal” za brak.

 

…nastavak na sledećoj strani….

Стране: 1 2 3