Kad ih stigne tuga: Skorpija ce PRIZNATI da je boli dusa, Lav ce uvek GLUMITI da je srecan!

Kad ih stigne tuga: Skorpija ce PRIZNATI da je boli dusa, Lav ce uvek GLUMITI da je srecan!

28 фебруара, 2018 Off By tutuko

Otkrijte kako se svaki znak ponaša kad upadne u minus fazu…Ljudi na različite načine reaguju kad ih pritisne tuga. Niko ne voli da se susreće sa negativnim emocijama ali svako se na svoj način bori sa njima – bilo da se povuče u sebe, drami, postane agresivan ili ništa od svega ovoga. Saznajte kako koji znak Zodijaka reaguje kad oseti prazninu u duši.

 

Ponekad želimo iskusiti osjećaj  iznimne radosti i blaženstva, bez traga tužnih osjećaja. Ponekad možemo izabrati osjećaje tuge bez realizacije. Sve je to razumljivo, ali to mogu postati nezdravi načini koji nam zapravo ne služe.

Rečeno je da je tuga dio života. Kao što jedan od mojih omiljenih pjesnika kaže:

Danas pišemo o tome kako se različiti znakovi zodijaka nose sa svojom tugom i dajemo savjete kako se nositi s tugom na zdrav način.

Ovan

Ovan je poznat po svojoj hrabrosti, optimizmu, samopouzdanju i strastvenosti. U razdobljima tuge, njihova vatrena narav može ih učiniti sklonima donošenju impulzivnih odluka, što im služi kao način prikrivanja njihove boli gorućom ljutnjom.

Ovnu bi koristilo da se prije donošenja odluke zapita: “Hoće li mi ova odluka ili postupak stvarno donijeti nešto dobro?”. Na taj način će donositi bolje odluke za sebe. Još jedan način kojim se mogu bolje uskladiti sa svojim emocijama je – meditacija.

To im može omogućiti bolji kontakt sa svojim emocijama. Ukoliko je tišina previše zastrašujuća, možda možete planirati avanturu gdje ćete moći preusmjeriti svoju energiju.

 

Bik

Bik je poznat po svojoj pouzdanosti, praktičnosti, odanosti i odgovornosti.  Kada doživljava tugu, on želi biti sam. Iako je poznat po svojoj strpljivost, u vrijeme tuge njegovo strpljenje nestaje.

Druga situacija koja se može dogoditi Biku za vrijeme tugovanja –  mogao bi nepravilno spavati i jesti, te se “upuštati u svoje poroke za borbu”. Iako Bik u svojoj tuzi voli biti sam, moglo bi im pomoći dijeljenje svojih misli i osjećaja s pouzdanim prijateljima ili s profesionalnim savjetnikom. To im može pomoći da se bolje nose sa svojom boli.

Tijekom tog vremena, treba biti suosjećajan prema sebi i realizirati da smo svi prošli kroz bolna iskustva i tugu i to s vremena na vrijeme može pomoći.

Još jedna preporuka bi bila – zadržati rutinu, to nas može sačuvati od pada u dublje osjećaje tuge, koji nam na niti jedan način ne služe. Još jednom, ako se pitamo “Hoće li ovo pridonijeti mom najboljem interesu?”, to nas može spriječiti da donesemo loše odluke.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4